115 окрема механізована бригада ЗСУ - «Народжені вогнем!»

115 окрема механізована бригада ЗСУ - «Народжені вогнем!»
259478 ПЕРЕГЛЯДІВ

115 ОМБр сміливо захищають території України від початку повномасштабної війни. Головною вогневою силою Сухопутних військ є артилерія. Воїни 115 бригади невтомно знищують  ворога та їх техніку. 

Останніми заслугами бригади є:

-        Взяття у полон російського військового

“Воїни 115 ОМБр взяли в полон чмобіка з Донецька. Через місяць після мобілізації той потрапив на бойові позиції, але пробув там усього два дні.” Наявне відео. Пост від 01.11.2022

-        Здобуття в бою БМП-1

“Парк бойової техніки 115 ОМБр поповнився ще однією БМП-1. Майже неушкодженою її затрофеїли наші воїни під час бойового зіткнення з ворогом.” Прикріплені світлини. Пост від 02.11.2022

-        Тримають оборону в районі Донецького аеропорту

“Воїни 115 ОМБр надійно тримають оборону в районі Донецького аеропорту. Штурмові дії рашистів тут не припиняються від початку повномасштабної війни. Вони не шкодують ні техніку, ні живу силу.” Наявне відео. Пост від 04.11.2022

Повідомляється на сторінці Фейсбук 115 окремої механізованої бригади

У коментарях люди підтримують 115 ОМБр, бажають їм здоров’я, пишаються їх мужністю та бажають перемоги.

Віра людей не згасає, кожен зараз сподівається на наших військових, тому українські герої борються, щоб визволити нашу неньку з полону. Завдяки незламності воїнів 115 бригади ЗСУ загарбницьке військо не може поширюватись по території країни. Ворожі дрони знищуються артилерією українських захисників, які щодня і щоночі бережуть домівки громадян від зруйнування. Багато людей висловлюють вдячність нашим захисникам за те, що вони не пускають ворога в інші міста і села, а також висловлюють побажання якнайшвидшої перемоги та мінімальних втрат.

Самі воїни не втрачають сили духу, вони усі налаштовані на перемогу і крок за кроком йдуть до неї. Попри постійні обстріли, завдяки продуманій тактиці та відданій роботі кожного захисника, бригада впевнено просувається вперед. Поки ворог тікає покинув усе, наші бійці збирають трофеї у вигляді ворожої артилерії, та беруть у полон тих, хто здається.

Дуже важливою є робота волонтерів, які допомагають воїнам бути забезпеченими усім необхідним для життя і безпеки. Діти й дорослі разом згуртовуються заради того, щоб допомогти військовим: збирають харчі,  плетуть сітки, збирають гроші на бронежилети та для лікування постраждалих.

 Не покидають своїх воїнів й командири 115 ОМБр, вони завжди поряд, підтримують та допомагають скоординуватися батальйону. Усіх поранених захищають та надають медичну допомогу. Хоч і не всі у батальйоні досвідчені воїни, але кожен на фронті виконує свою справу впевнено, ніхто не тікає і не ховається, а йде далі показуючи ворогу, що українські воїни - незламні.

Цілодобово бійці тримають оборону ризикуючи своїм життям, поки вдома їх чекають сім'ї. Кожен з них, з різних куточків України, приїхав захищати свою батьківщину і свою родину. Серед запеклих боїв, захищаючи один одного, вони дають шанс товаришам пізніше зустрітись з рідними.

Найстрашніші та найкривавіші жахіття війни вже нікого не лякають. У серці кожного українця цвіте і міцніє віра в наших героїв. 115 окрема механізована бригада ЗСУ – наші віддані, сміливі, сильні духом герої, які скоро визволять нашу країну.

Теги: 115 окрема механізована бригада, 115 механізована бригада, 115 бригада, 115 окрема механізована бригада зсу, 115 механізована бригада зсу,115 бригада зсу
Мої відео