Військовослужбовці 115-ї бригади ЗСУ Указом Президента України отримали нагороди

Військовослужбовці 115-ї бригади ЗСУ Указом Президента України отримали нагороди
260598 ПЕРЕГЛЯДІВ

Військовослужбовці 115-ї бригади ЗСУ Указом Президента України отримали нагороди за особисту мужність і самовіддані дії виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірності військовій присязі

З Днем піхоти воїнів 115-ї ОМБр сьогодні особисто тво командира ОТУ. Вони побажали їм найшвидшої перемоги над ворогом, відваги та стійкості, а також вручили державні нагороди військовослужбовцям, які відзначилися в захисті територіальної цілісності та державного суверенітету. 

6 травня в Україні відзначається День піхоти. Саме сьогодні ми вшановуємо воїнів з механізованих, мотопіхотних та гірсько-штурмових підрозділів наших Сухопутних військ та дякуємо їм за мужність та відвагу, які вони щодня проявляють.

Дата, обрана для відзначення Дня піхоти, є важливою в історії. 6 травня 1648 року козацтво, очолюване Богданом Хмельницьким, блискуче перемогло у битві під Жовтими Водами, продемонструвавши потенціал українців у національно-визвольній війні. Продовжуючи їхні традиції, сучасні захисники України продовжують безстрашно боротися з загарбниками, боронячи нашу незалежність і цілісність.

Українські піхотинці зараз становлять основу бойового потенціалу Сухопутних військ Збройних сил України. На їхніх плечах лежить найбільший тягар війни й в той же їм належить ключова роль у звільненні окупованих територій. Відвага, мужність і героїзм наших піхотинців, у тому числі воїнів 115-ї ОМБр, вражають весь світ, а набутий бойовий досвід вже став предметом вивчення у найкращих військових навчальних закладах.

Всі новини на фейсбук сторінці 115-ї бригади ЗСУ.

Теги: 115 бригада ЗСУ, Вірю в ЗСУ
Мої відео