Спрут. Корупція і політична мафія в Україні небезпечніші, ніж воєнна агресія росії — Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

Спрут. Корупція і політична мафія в Україні небезпечніші, ніж воєнна агресія росії — Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО
313150 ПЕРЕГЛЯДІВ

СПРУТ

Корупція і політична мафія в Україні небезпечніші,  ніж воєнна агресія росії Герой України, генерал Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

 

 

Такого авторитарно-корупційного, кримінально-політичного і кривавого  мафіозного «СПРУТА», який охопив своїми ЗЕленими щупальцями всю Україну під час війни, ми ще не мали за всі роки нашої незалежності.  Сьогодні політична мафія і корупція в Україні є більш небезпечнішою загрозою втратити  незалежність, ніж воєнна агресія психопата путіна.

Я стверджую це як професіонал. Не бачити цього можуть лише сліпі або ЗЕ-дальтоніки. За кордоном Україну називають «колискою корупції».

В Індексі сприйняття корупції  Україна в 2022 році посіла 116 місце серед 180 країн і знаходиться по сусідству з Свазілендом, Замбією, Алжиром, Малаві, Гамбією…

 

Як і в попередні роки, перші місця в рейтингу нетерпимості до корупції посідають демократичні країни, де державна система базується на правовладді та повазі до прав людини. Перше місце і 90 балів отримала Данія, друге ділять Фінляндія та Нова Зеландія, на четвертому — Норвегія, на п’ятому — Сінгапур, на дев’ятому — Німеччина.

Найкорумпованішими серед країн-членів ЄС визнано Угорщину, Болгарію та Румунію, які посіли відповідно 42-ге, 46-те і 100-те місця.

Україна — ЧЕМПІОН Європи по корупції (росія є євро-азійською країною).  У світі посідає 116 місце серед 180 країн. Путінська росія ділить 137-ме місце з Парагваєм і Малі.

Замикають «Індекс сприйняття корупції» країни, охоплені збройними конфліктами і в яких спостерігається руйнація державних структур: Лівія, Ємен, Сирія, Південний Судан і Сомалі.

Серед пострадянських країн найліпше борються з корупцією в Естонії, яка посіла 14-те місце. Поряд з нею Литва, Латвія і Грузія.

 

Більше на цю тему тут: У рейтингу сприйняття корупції… 

 

«ЗЕ-СПРУТ» захопив Україну в полон

Видання ZN.ua опублікувало результати опитування, яке на його замовлення з 28  квітня по 3 травня провів Центр Разумкова. Було опитано 2020 респондентів віком від 18 років. Теоретична похибка не перевищує 2,3%. Тематика опитування стосувалася проблеми корупції в органах української влади, зокрема соціологи питали в українців, кого вони вважають головними «внутрішніми ворогами».

Результати опитування показали, що 53% респондентів вважають, що корупціонери у владі є НАЙБІЛЬШИМИ ворогами всередині країни.

Варіант «Агентурна мережа Росії в українських спецслужбах та органах влади» обрали 47% опитаних. Варіант «Політики та пропагандисти, які закликають до єдності України з росією — "русским миром", СРСР, російською імперією» — 46,8%. У респондентів була можливість обрати три варіанти з дев’яти, але і за цієї умови корупціонери «перемогли».

Майже 42% населення та 36% бізнесу вважають, що рівень корупції в Україні за останні 12 місяців зріс. Для населення цей показник вище минулорічного на 15%. 

Щоб перелічити факти корупції, розкрадань бюджетних коштів, іноземної гуманітарної допомоги, корисливих зловживань у вищих ешелонах ЗЕ-влади (рахунок іде на мільярди гривень), які встановлені журналістськими розслідуваннями або оголошені окремими сміливими народними депутатами (наприклад, як Гео Лерос — бережи його Бог), потребується не одна доба.

Наведу лише один — самий свіжий приклад. Національне антикорупційне бюро і  Спеціалізована антикорупційна прокуратура задокументували отримання хабара у розмірі близько 3 мільйони доларів головою Верховного Суду Всеволодом Князєвим, який був затриманий під час отримання коштів 15 травня. Князєв отримував гроші від людей, які діяли в інтересах олігарха Костянтина Жеваго.

 

Пачки доларів вилучених у Князєва під час затримання

 

НАБУ провело обшуки у ще 18 суддів ВС і підтвердило, що викрило "масштабну корупцію у Верховному Суді", а саме схему щодо одержання неправомірної вигоди керівництвом та суддями ВС. За версією слідства 1,8 мільйона доларів розділили суддям, решта 900 тисяч було оплатою «посередницьких послуг». 

За словами прокурора САП Олександра Клименка, це була складна схема документування фігурантів. Зловмисники створили юридичний офіс (адвокатське об’єднання), який слугував посередником між суддівськими інституціями, в тому числі Верховним Судом, і тими, хто хотів за хабарі домогтися позитивних для себе рішень у справах. Схема працювала “злагоджено”. Цей корупційний офіс потурбувався навіть про методи конспірації —  моделювали різні непередбачувані ситуації в разі провалу, як діятимуть, які заходи вживатимуть, корупціонери  використовували кодові назви.

За словами директора НАБУ Семена Кривоноса, учасники організованого злочинного угруповання намагалися впливати на обрання членів Вищої кваліфікаційної комісії суддів.

 

Уявляєте — незалежна судова гілка влади, яка повинна вершити безпристрасне і справедливе вище правосуддя в країні (яка воює і стікає кров’ю) повністю  корумпована, а  голова Суду, який затриманий при одержанні хабара у 3 000 000 дол, утворив на державному рівні організовану злочинну організацію із суддів Верховного Суду, у 18-ти з яких проведені обшуки, і судів нижчої ланки!

 

Про інші приклади масштабної системної корупції у вищих ешелонах влади ви можете знайти в  Гуглі або на Ютубі.  Для прикладу, відкрийте Гео Лерос - YouTube і подивіться його відеозаписи.  Перегляньте «крайній» із них — «Як Андрій Єрмак рятує агента кремля» (див. тут:).  

Хабарників суддів, прокурорів, державних чиновників і зрадників в правоохоронних органах, міністерствах і відомствах треба судити за законами воєнного часу! Швидкий вирок і на передову лінію фронту. В атаку піднімати першими. У випадку проявлення боягузтва або дезертирства під час бою — розстріл на місці.       

 

Трагічні наслідки некомпетентності ЗЕ-влади

Все те, що ми сьогодні маємо в Україні — це НАСЛІДКИ!

Їх ПРИЧИНОЮ є діяльність некомпетентної бездарної монопольної ЗЕ! влади (президент Зеленський, його корумповані парламент, уряд, силові міністерства і відомства, суди, обласні і районні держадміністрації). 

ПЕРШОПРИЧИНОЮ катастрофічних, трагічний, кривавих сьогоднішніх НАСЛІДКІВ  в Україні є 13 541 528 (73,22%) недоумків, придурків, лохів, дебілів, ідіотів, що прийшли на вибори в 2019 році і обрали президентом Зеленського і під його брендом 254 депутатів партії «Слуга народу», які разом з ним сформували некомпетентний бездарний ЗЕ- уряд, членів якого «міняють як рукавички».

На президентських виборах Зеленський («Янелох») шляхом брехні, популізму, жартів і введення в оману понад 13,5 мільйона виборців, які погодилися стати «лохами», зайняв пост президента України.

Подивіться 47-ми секундне відео «Зеленський: Ви що, збожеволіли за мене голосувати?» і побачите як він «вас зробив…»:  

Перше (наслідки), друге (причина) і третє (першопричина) мають прямий  причинно-наслідковий зв’язок. За наслідки своєї злочинної і недолугої бездарної  діяльності ЗЕ-ВЛАДА повинна понести відповідно кримінальну і політичну відповідальність, а ВИБОРЦІ (в тому числі і ті, хто не голосував за Зеленського, і ті, хто не прийшов на вибори, тобто весь народ) солідарно уже понесли морально-психологічне і матеріально-фінансове покарання за те, що обрали ЗЕ-владу!

Ми попереджали виборців…      

Нагадаю, що у квітні 2019 року я і група старших офіцерів і генералів попередили українців, що обрання коміка Зеленського президентом приведе країну до соціально-економічної катастрофи, тотальної корупції,  розбазарювання бюджетних коштів («велике крадівництво»), узурпації влади і повномасштабної воєнної агресії росії проти України.

 

Прочитайте наш аналіз, чому не можна було обирати Зеленського главою держави, який одночасно є і верховним головнокомандувачем  ЗСУ (див. тут:

http://www.officers.org.ua/?p=5468).

 

На восьмий день після інавгурації президента Зеленського, 28 травня 2019 року  я звернувся до нього з відкритим листом «І це – не жарти…», у якому наголосив, що путін ВЧИНИТЬ повномасштабне вторгнення і однією з мотивацій вторгнення буде сам Зеленський (цитую):

 

«Пане Зеленський, застерігаю Вас, що для захисту етнічних росіян, російськомовних громадян i вірян РПЦ в Україні (так звана УПЦ МП), багато з яких мають паспорти РФ, є агентами спецслужб росії і «п’ятою проросійською колоною» в Україні, на їх слізне прохання, Москва, під виглядом «миротворчої місії», зробить широкомасштабне військове вторгнення і окупує південно-східні регіони України, а можливо, й Київ».

 

«Нагадаю Вам, що у січні 2008 року, будучи членом ПАРЄ, на одному з засідань Політичного комітету, а потім і на її сесії, на основі аналізу отриманої інформації, я повідомив про велику вірогідність того, що впродовж місяця Косово в односторонньому порядку проголосить свою незалежність і в цьому регіоні виникне небезпечна ситуація, яка призведе до людських жертв (що і трапилося в середині лютого!). 

 

У квітні того ж року на сесії ПАРЄ я попередив Європу, що впродовж півроку росія  розпочне воєнну агресію проти Грузії з метою окупації її території, проголошення Південною Осетією і Абхазією «незалежності» (щось на зразок «ЛНР» і «ДНР») і розміщення там своїх військових баз (що і трапилося у серпні 2008 року!). 

 

Восени 2009 року на сесії ПАРЄ я вже криком попереджав Європу, що після Грузії на черзі буде Україна й анексія Криму! 

 

Пане Зеленський, ознайомтеся з фрагментом мого виступу 1 жовтня 2009 року на сесії ПАРЄ при розгляді питання «ООН: реформа і держави-члени Ради Європи» (документ № 12018): 

 

«...Шановні колеги! Я хочу достукатися до ваших сердець і розуму, щоби ви побачили і почули, що реально відбувається сьогодні у стосунках між Україною і росією, особливо в Криму, щоб нам не довелося в пожежному порядку розглядати на сесії ПАРЄ і в Раді Безпеки ООН питання про чергову агресію росії, цього разу проти України. Попереджаю, що через п’ять років анексія Криму стане реальністю, як анексія Абхазії і Південної Осетії в Грузії...».

 

10 лютого (за 14 днів до початку широкомасштабної агресії росії) ряд видань (Цензор.Нет, Універсум, Український репортер) опублікували мій аналітичний матеріал «Світова психологічна війна…», у якій я  ВТРЕТЄ попередив Зеленського, що путін вчинить повномасштабне вторгнення, яке призведе до захоплення східно-північних і південних територій України і великих людських жертв серед цивільних і військових.

 

Мій висновок був зроблений на основі глибокого аналізу інформації, опублікованій в західних ЗМІ, даних розвідок США, Великої Британії, Німеччини і ГУР МО України та отриманої мною конфіденційної інформації від закордонних джерел. 

Аналіз цих даних вказував, що вторгнення росії в Україну є НЕМИНУЧИМ і буде після 20 лютого.

Війська рф можуть захопити дві третини української території, атакуючи з кількох флангів та в кілька етапів.

У першому варіанті очікується, що росія влаштує одночасну атаку з території окупованого Криму, а також через території ОРДЛО. У другому сценарії розглядається можливість нападу через південь і північний схід України, а також наступ на Київ із півночі.

 

У статті я опублікував карту, на якій були позначені найбільш ймовірні напрямки вторгнення російських військ в Україну.

Події, які відбулися після 24 лютого, на жаль, підтвердили мою інформацію, висновки і напрямки наступу російських військ.

 

У публікації я наголосив, що загроза повномасштабної воєнної агресії з боку росії і окупації значної частини території України є РЕАЛЬНОЮ, поки при владі психопат  путін. Ми повинні бути постійно готові до гарячої фази війни. Українці здатні дати відсіч російським агресорам.

Також нагадав Зеленському, що ще в 2017 році я публічно попереджав, що впродовж 3-5 років Україна перетвориться в епіцентр глобальної геополітики, де буде вирішуватися не лише її майбутнє, а й майбутнє всієї цивілізації та перерозподіл сфер політичного і економічного впливів.

 

Зазначені публікації були написані не лише для влади, а, в першу чергу, для 73% виборців-лохів, які обрали по «приколу» кіношного «Голобородька» президентом, з надією, що вони прозріють і не будуть сліпими до сьогоднішнього Зеленського, який як актор уже грає роль «короля-переможця» і приміряє корону на черговий президентський строк (замість тюремної роби).

 

Сьогодні з «Голобородька» він перевтілився у «ніцномовця» (ніцно той, що говорить весь час, завжди, постійно, дуже часто, що аж дратує) «говірливу голову», яка щодня читає написані йому патріотичні розумні тексти, які лунають з екранів телевізорів і ютуб каналів, так званих «єдиних новин» піар агенції   Офісу президента.

 

Знову абсолютна більшість людей наступила на одні і ті ж граблі і перебуває в ІЛЮЗІЇ ОБМАНУ Зеленського, який планує балотуватися в президенти на новий строк, хоча публічно неодноразово давав слово, що буде президентом лише один термін.   

 

Постійно брехати українському народу це принцип діяльності президента  Зеленського, його ЗЕ-парламенту і ЗЕ-уряду!

Щоб переконатися, правий я, чи ні, прочитайте додатково ще й ці мої статті-розслідування:

 

1).  «Недоумок при владі небезпечніший, ніж агент іноземної розвідки»

 

2). «Офіс Зеленського – резидентура спецслужб Росії?»

 

3). «Під ковпаком спецслужб Путіна або Зеленський – загроза української державності».

 

4). «Державний переворот» Зеленського або як знайти «грибників-заколотників» часів Кучми»

5). ЗЕ!«кроти» Москви на Банковій?

 

 

Думаю, достатньо, щоб після прочитаного, можна було зробити висновки, чи можна довіряти президенту Зеленському.

 

Виникає питання, що робити? Відповідь проста. Думайте, аналізуйте, порівнюйте, сумнівайтесь і робіть свій особистий тверезий висновок. Будьте відповідальними за свій вибір! При лікуванні здоров’я, ви вибираєте кращого лікаря. До ветеринара по приколу ви не ходите лікувати зуби чи апендицит вирізати.

 

А президента «какая разніца», можна обрати по приколу і  коміка, який був і залишається повним профаном в  державотворенні й управлінні країною, який  неодноразово ухилявся від призову в армію по мобілізації, цинічно жартував над Голодомором, Томасом ПЦУ, гаслом «Слава Україні», учасниками революції Гідності, а Україну прирівнював до порноактриси-повії, і т. д. і т. п.

 

Ви ходили на ганебні шоу «95-го Кварталу» Зеленського, дивилися серіали «Свати», «Слуга народу» (про президента Голобородька), «Ржевський проти Наполеона» і ржали як коні в конопляному полі. Досміялися…

Мудре українське прислів’я говорить: "Бачили очі, що купували їжте, хоч повилазьте".

 

Наша сила в єдності і правді

 

Можливо, хтось із читачів оцінить мою статтю занадто критичною на адресу президента Зеленського, його парламенту і уряду. Зауважить, що сьогодні, під час війни, НЕНАЧАСІ критикувати верховного головнокомандувача ЗСУ, президента Зеленського, щоб не ослабляти єдність суспільства, не дискредитувати Україну на міжнародній арені перед нашими партнерами, які надають нам фінансову і військову допомогу у війні проти російського агресора.

 

Я переконаний, що якраз навпаки своєчасна об’єктивна справедлива критика лікує владу, очищає її від чиновників-хабарників, мародерів, колаборантів, зрадників. Зміцнює єдність народу і віру в Перемогу. Наші партнери знають все про корупцію і хто є агентом спецслужб росії в органах влади України. Можете не сумніватися.

 

Зазначене дослідження Центру Разумкова засвідчило, що 84% українців переконані, що факти про корупцію оприлюднювати «Варто, бо через корупцію ми втратимо і єдність, і підтримку партнерів, і, врешті, перемогу».

Серед опитаних тих, хто обрав варіант відповіді «Не варто, оскільки це не на часі, доки йде війна, це руйнуватиме єдність зусиль і зменшить шанси на перемогу», — 7%. Кількість цієї групи менша, ніж респондентів, які обрали варіант «Важко відповісти» (8,7%).

Подивіться хвилинне відео «Корупція на часі? Дуже погані новини для Зеленського» (див. тут: ">).

Своєю публікацією я хочу допомогти Зеленському навести військовий порядок у владі. Перемога над путінською фашистською імперією виборюється великою жертовністю українського народу, сльозами матерів, дружин, дітей. Ті, хто під час війни мародерять, вчиняють аморальні і злочинні вчинки, повинні каратися суворо і  безпощадно!

 

Сьогодні, в переломний момент війни, всі українці як ніколи повинні бути об’єднані в єдиний кулак, який одним ударом розтрощить череп рашистській росії.

Об’єднання повинно бути НЕ навколо президента чи лідера опозиції, а навколо ідеї збереження незалежності України, Перемоги над ворогом і навколо Збройних Сил (яким довіряє 96% українців), їх головнокомандувача Валерія Залужного і генералів, яким довіряє він.

 

"Я довіряю своїм генералам. З початку війни я звільнив десятьох, бо їм було не до неї. Ще один застрелився. Я не думаю, що я найрозумніший. Я маю слухати тих, хто на полі бою", - наголосив генерал Залужний.

 

Відповідальність за майбутнє

 

Нагадаю своє звернення до українців під час президентських виборів 2010 року: "Наше зобов’язання перед Богом — обрати главою держави українця за національністю, душею і духом!", опубліковане в газеті "Україна молода" 29 грудня 2009 року (див. тут: https://umoloda.kyiv.ua/number/1565/180/55141/).

 

Не прислухалися. Обрали тричі судимого зека, агента КДБ Януковича, не українця за національністю, який став зрадником-втікачем і разом з путіним розв’язав війну проти України.

 

ЗСУ і український народ здобудуть Перемогу над російським агресором. Ми уже  здобули духовну і ментальну Перемогу над «руZZкім міром»!

Ми врятуємо Європейську цивілізацію і планету Земля від ядерної пожежі, яку погрожує розпалити божевільний путін.

 

Найвідповідальнішим для українців буде наступний, 2024 рік рік виборів президента і народних депутатів.

Чи зуміємо ми після Перемоги зберегти національну єдність, яка є нашою Духовною незламною силою, щоб викинути на смітник історії ЗЕ-владу та інших гнид?

Чи зможемо очистити органи державної влади, місцевого самоврядування, правоохоронні органи, суди від метастаз корупції, розкрадань, корисливих зловживань?

 

Світлини облич керманичів України можете

вставити в акулячі морди на свій вибір

 

 

Чи знищимо кримінально-політичний мафіозний «СПРУТ», який своїми зеленими щупальцями захопив Україну?

Чи позбавимо державних чиновників від патологічної жадоби до неправомірного збагачення?

Чи притягнемо до кримінальної відповідальності воєнних злочинців, вбивць, мародерів, хабарників, злодіїв, колаборантів, зрадників, які б посади вони не займали і де б воно не були?

Чи встановимо суспільну справедливість і рівність всіх громадян України перед Законом і Судом не на словах, а на ділі, як це передбачено Конституцією?

 

Ці та інші завдання по розбудові демократичної, правової, справедливої,  національної Держави Україна ми повинні будемо виконувати ЩОДЕННО!

Або знову ПОГРУЗНЕМО в болоті корупції, розкрадань, корисливих зловживань, зрад національних інтересів, партійно-політичних суперечок і чвар у боротьбі за владу, посади, ЗАБУВШИ про духовне, загиблих, поранених, скалічених фронтовиків, що матиме катастрофічні наслідки для України.

 

Хто тоді дасть нам інвестиції для відбудови країни, кошти на соціальну допомогу, пенсії, зарплати, лікування фронтовиків та на інші вкрай необхідні потреби?

 

Кожному потрібно усвідомити свою відповідальність за МАЙБУТНЄ Нації і Європейської цивілізації. Пам’ятайте: сьогоденням відкривається майбутнє. Не будьте глухими, сліпими і байдужими.

 

ДУМАЙ ТЕ вже сьогодні, яка ВЛАДА потрібна Україні і прийдешнім поколінням — нашим внукам і правнукам. Кого обирати Президентом і народними депутатами України. ДУМАЙ ТЕ!

 

Після Перемоги над рашистською московією військовослужбовці-фронтовики  повинні стати ПОЛІТИЧНОЮ ВЛАДОЮ в Україні, обраною народом. Серед них є достатньо професійних політичних і державних діячів, професіоналів у оборонній, безпековій сферах та фахівців різних галузей народного господарства. Верховна Рада і місцеві ради повинні бути оновлені на виборах не менше, ніж на 90%.

 

З новообраним Президентом України (яким повинен бути бойовий генерал-фронтовик) парламент повинен сформувати новий стабільний професійний уряд.

 

Першочерговим завданням новообраної влади повинно стати юридичне знищення внутрішнього ворога України це тотальна корупція, недобитки п’ятої колони, залишки олігархів. Винні у вчиненні злочинів повинні бути справедливо покарані. Це запорука в отриманні зарубіжних інвестицій, успішної післявоєнної відбудови і процвітання України.

 

 

Єрмак, Зеленський і Татаров (колаж - Таїсія Зарянова/LIGA.net)


Вкотре публічно звертаюсь до президенте Зеленського з вимогою
ЗВІЛЬНИТИ із займаної посади свого друга Андрія Єрмака, який вважає себе "щитом президента" і його заступника Олега Татарова та відправити їх на фронт.

 

За часів зрадника президента Януковича Татаров був заступником начальника Головного слідчого управляння МВС і під час Революції Гідності всіляко виправдовував агресивні насильницькі дії міліції проти мітингувальників.

Татаров тісно пов’язаний з колишнім першим заступником глави Адміністрації президента-втікача Януковича Андрієм Портновим, агентом ФСБ під псевдонімом "Казбек", який перебуває під санкціями США. За повідомленням ЗМІ Портнов втік з України за сприяння Татарова.

Більше
на цю тему читайте у статті "Домашні завдання" Зеленського: "Вагнергейт" та "токсичні" Коломойський і Єрмак" (див. тут:
https://censor.net/ru/blogs/3287519/domashn_zavdannya_zelenskogo_vagnergeyit_ta_toksichn_kolomoyiskiyi_rmak).

Від імені нашої офіцерської організації "
Караючий Меч Арея" («КАРМА») вимагаю від Генерального прокурора і директора ДБР невідкладно оголосити підозру ексголові СБУ Івану Баканову (другу Зеленського з дитинства) у вчиненні злочину, передбаченого ч. 4 ст. 425 КК України — недбале ставлення до військової служби, що спричинило тяжкі наслідки, вчинені в умовах воєнного стану, що карається позбавленням волі на строк від п’яти до восьми років і взяти його під ватру без права внесення застави.

Нагадуємо, що 17 липня 2022 року Зеленський змушений був усунути Баканова з займаної посади з жорстким формулюванням, відповідно до статті 47 Дисциплінарного статуту Збройних сил України, — за "невиконання службових обов'язків, що призвело до людських жертв чи інших тяжких наслідків".

Також нагадуємо, що Коломойський знаходиться під санкціями США, проти якого  

ФБР розслідує ряд кримінальних справ за відмивання коштів на сотні мільйонів доларів, якого необхідно видати американському правосуддю. 

В суспільстві вважають, що Зеленський допомагає "своєму другу дитинства з сусіднього двору Баканову" і "спонсору президентських виборів Коломойському" уникнути в’язниці.

Саме НАЧАСІ президенту України навести військовий порядок і, в першу чергу, в Міністерстві оборони, яке очолює «офшорний воїн» Резніков та в органах державної влади і почати саджати (весна уже прийшла!) воєнних злочинців, вбивць, мародерів, хабарників, злодіїв, аферистів, колаборантів, зрадників, які б посади вони не займали, чиїми б друзями не були і де б не знаходилися.

 

На фото: Резніков і Зеленський

 

 

Від імені нашої організації ВИМАГАЮ негайно звільнити з займаної посади міністра оборони Олексія Резнікова і віддати його під суд за матеріалами журналістських і офіційних розслідувань щодо розкрадань оборонних коштів, «брудних» оборудок  при закупівлі за завищеними цінами продуктів харчування та військового обладнання на потреби ЗСУ на мільярди гривень.

 

Матеріали розслідування тут:

1). Офшорні воїни. Олексій Резніков (">).

2).Тилові пацюки Міноборони під час війни «пиляють» на харчах для ЗСУ більше, ніж за мирного життя (https://zn.ua/ukr/economic-security/tilovi-patsjuki-minoboroni-pid-chas-vijni-piljajut-na-kharchakh-dlja-zsu-bilshe-nizh-za-mirnoho-zhittja.html). 

3). Закупівлі для ЗСУ: звільненим чиновникам МО вручили підозри  (https://www.dw.com/uk/skandal-z-zakupivlami-dla-zsu-zvilnenim-cinovnikam-minoboroni-povidomili-pro-pidozri/a-64584754).

Після скандалів у Міністерстві оборони, пов’язаних з закупками харчів та іншими, Резніков зазначив, що Зеленський продовжує йому довіряти. Про це він заявив в інтерв'ю LIGA.net.: "Я це не просто бачу, а відчуваю", - наголосив «офшорний воїн».

У випадку НЕ звільнення «офшорного воїна» Резнікова з займаної посади, ми будемо вважати, що Зеленський находиться з ним в «долі», як свого часу був у «офшорній долі» з олігархом і спонсором його президентських виборів Коломойським.

Як раз НАЧАСІ встановити суспільну справедливість і рівність всіх громадян перед Законом і Судом не на словах, а на ділі, як це передбачено Конституцією України.

З фронту все частіше і гучніше звучать запитання захисників: "За що і за кого ми воюємо?!" Серед військових ходять розмови про позасудові насильницькі розправи над корупціонерами-можновладцями.

 

Застерігаємо Зеленського, що в країні можуть виникнути групи (організації) на кшталт «Біла Стріла» і «Меч» із телевізійних серіалів. На руках учасників бойових дій (і не тільки у них) багато різноманітної зброї і вибухівки. Це може призвести до непередбачуваних наслідків і суспільно-політичної дестабілізації в країні і зіграти на руку Москви.

Спільними зусиллями ми повинні не допустити цього. Соціальна справедливість і невідворотність покарання можновладців за вчинення правопорушень запорука спокою в суспільстві і довіри до влади. 

 

До речі, як ідуть справи з розкриттям замаху на життя ще одного друга, першого  помічника президента Зеленського Сергія Шефіра, яке сталося 23 вересня 2021 року? Керівники правоохоронних органів запевняли, що розкриття цього злочину це «справа їх честі», а президент «на постріли з лісу в авто друга» заявив, що «відповідь буде сильною».

До цього часу чомусь не видно ні «честі», ні «відповіді».        

Детально на цю тему тут: Замах на Шефіра: відповідь обіцяють сильну Укрінформ.


Настав час президенту Зеленському і "слугам народу" відповідати й на інші прямі і незручні запитання:

Яка була справжня мета таємного візиту Зеленського і Єрмака в Оман на початку січня 2020 року, про що вони там домовилися з Патрушевим (на літаку якого президент повернувся в Київ), хто був ініціатором і організатором цієї зустрічі?

Хто з Офісу президента злив операцію "Авеню" по затриманню "вагнерівців" Зеленський чи Єрмак? Чи знову «какая разніца?».

Детально про це в моєму розслідуванні:

 

1). "ЗЕ! "кроти" Москви на Банковій" (див. тут: https://argumentua.com/stati/ze-kroti-moskvi-na-bankov-i) і

 

2). "Генерал Григорій Омельченко: "Вагнергейт" пряма дорога Зеленського і Єрмака до тюрми" (див. тут: https://argumentua.com/stati/general-grigor-i-omelchenko-vagnergeit-pryama-doroga-zelenskogo-rmaka-do-tyurmi).

Чому ЗЕ-влада виявилася АБСОЛЮТНО НЕГОТОВОЮ до повномасштабної воєнної агресії росії, хоча Зеленський знав, що вторгнення буде?

З вини конкретно яких посадових осіб найвищого рівня був зданий ворогу південь України (не вішайте свої гріхи на козлів-відпущення)? Що це було — державна зрада чи злочинна недбалість

Чому не підірвали мости, які з’єднували півострів Крим з материковою частиною України, Антонівський і залізничний мости через Дніпро в Херсоні і транспортні мости на водоканалах зрошувальної системи в Херсонській області?

Хто віддав наказ розмінувати загороджувальні протитанкові мінні поля навколо пропускних пунктів "Чонгар", "Каланчак" і "Чаплинка" на адміністративній межі з Кримом?

В сукупності це призвело до загибелі десятків тисяч військових і мирних жителів та інших тяжких наслідків — оточення і захоплення Маріуполя, окупації Херсону і області, значної території Миколаївської і Запорізької областей разом з ЗАЕС, підривом якої шантажує путін.

Детально про це у моєму розслідуванні "Здача півдня України: злочинна недбалість чи державна зрада?" (див. тут:  https://umoloda.kyiv.ua/number/0/2006/169909).

Хто віддав наказ на вбивство співробітника ГУР МО Дениса Кірєєва і чому з цього приводу понад рік мовчать президент Зеленський, який нагородив Кірєєва орденом  Богдана Хмельницького (посмертно)? Чому в рот води набрало  ДБР і керівництво СБУ, працівники якого вбили Кірєєва?

Про це у статті: "Болівар не витримає двох? Про злочин і кару, або Непорозуміння ціною в життя" (див. тут: https://censor.net/ru/blogs/3398040/bolvar_ne_vitrima_dvoh).

Громадянське суспільство має право знати Правду про злочини влади!

Зараз чи пізніше, але на ці та інші запитання президенту і високопосадовим особам доведеться давати відповіді слідчому і в суді. Невідомо лише в якому процесуальному статусі вони будуть на той час і що їх чекає в майбутньому.

Проте, мені відомо...

 

«Антимафія»

 

Поділюся (як і обіцяв генерал повинен тримати дане слово!) власним досвідом створення таємної організації  для боротьби з мафією і корупцією у вищих ешелонах влади. Думаю, що читачам буде цікаво. Адже я був свідком і учасником тих буремних подій новітньої історії незалежної України.

 

Восени 1992 року, будучи начальником відділу військової контррозвідки СБУ,  я зі своїм заступником підполковником Анатолієм Єрмаком створив таємну офіцерську  організацію «Антимафія», яка займалася виявленням фактів корупції і організованої злочинності серед народних депутатів, вищих посадових осіб органів державної влади — в адміністрації  президента, уряді, МВС, СБУ і середовищі воєначальників ЗС України.

 

В основу створення української «Антимафії» ми з Анатолієм Єрмаком заклали такі принципи підбору кадрів: національний ПАТРІОТИЗМ, ПРОФЕСІОНАЛІЗМ, ПОРЯДНІСТЬ — принцип трьох «П».

 

Якщо ви відвідаєте Дипломатичну академію України імені Геннадія Удовенка  (академія носить його ім’я з 2017 року), в холі ви побачите девіз академії: «Патріотизм, Порядність, Професіоналізм» (Геннадій Удовенко). У своїй діяльності мій багаторічний друг і колега по парламенту Геннадій Удовенко взяв на озброєння наш принцип «три П», який став загальнонародним.     

 

Організатори «Антимафії», офіцери-побратими Григорій Омельченко (зліва)

і Анатолій Єрмак під час прийняття присяги у Верховній Раді України,

травень, 1998 рік. (Архівне фото)

 

У 1997 році, будучи народним депутатом, я брав участь у Міжнародній конференції  по боротьбі з організованою злочинністю і відмиванням «брудних грошей», яка проходила в одній із столиць Західної Європи. В конференції брали участь представники правоохоронних органів всієї Європи. В розмові за кавою і бокалом вина з учасниками конференції я розповів про діяльність очолюваної мною офіцерської організації «Антимафія.  Закріпили знайомство, обмінялися телефонами, адресами, умовними паролями для зв’язку, домовилися неофіційно обмінюватися інформацією, допомагати один одному у боротьбі з міжнародною  злочинністю і корупцією і створили негласне європейське об’єднання «Антимафія».

 

Минуло чверть століття. Учасники тієї конференції, як і я, уже на пенсії, виховуємо онуків. На жаль, деякі з них відійшли в інший світ (світла їм пам’ять). Але до цього часу ми, ветерани, підтримуємо зв’язки, обмінюємося інформацією…

 

Наведу приклади перших успішних «операцій» (в тому числі і за кордоном) офіцерської організації «Антимафія».

 

«Олігархія»

 

5 березня 1993 року я і Анатолій Єрмак (як члени СОУ, а не як посадові особи СБУ) надрукували в газеті «Независимость» статтю під заголовком «Олігархія».  Газета виходила понад мільйонним накладом.

 

Стаття в «Независимости» сколихнула всю Україну

 

 

Який резонанс викликала ця публікація, народні депутати першого скликання пам’ятають і досі. Це була інформаційна атомна бомба, окремі фрагменти якої передрукували зарубіжні газети!

 

Був сесійний день парламенту, п’ятниця. Майже кожен депутат, який виступав на сесії, тримав  у руках цей номер газети і вимагав створення слідчої комісії для розслідування фактів, наведених у нашій публікації.

 

У ній також було зазначено, що члени Спілки офіцерів України на чолі зі мною створили конспіративну організацію «Антимафія» для боротьби з мафією і корупцією у вищих ешелонах влади, що, мабуть, найбільше і злякало багатьох народних депутатів і можновладців.

Ознайомитися з публікацією можна в бібліотеці, замовивши газету «Независимость» або книгу відомого парламентського журналіста і письменника Анатолія Беня «Синдикат. Володимир Следнєв: Кучма, мафія і я» (Київ, 2004).

 

Коротко про суть публікації. Нами були добуті документи (в тому числі і за кордоном), які засвідчили, що таємно від народу, при покровительстві прем’єр-міністра України Л. Кучми та сприянні віцепрем’єр-міністра В. Євтухова, міністра промисловості А. Голубченка, народного депутата, радника президента України Кравчука О. Ємельянова, голови Державного комітету України з хімічної, нафтохімічної промисловості і медичних препаратів Б. Коробка, при підтримці («оперативному супроводі») керівництва СБУ, за участю восьми генеральних директорів металургійних і хімічних підприємств південно-східного регіону України, троє з яких народні депутати (В. Следнєв, В. Сацький, Б. Лищина), в грудні 1992 року був створений міжнародний фінансово-економічний мафіозний спрут — закрита акціонерна група «Україна», співзасновником якої став також міжнародний аферист, президент швейцарсько-канадської фірми «СІАБЕКО груп» Борис Бирштейн, який мав право на отримання 35% прибутку у вигляді дивідендів за маркетингові послуги.

 

Довідка: Борис Йосипович Бирштейн, 1947 р. н., уродженець Вільнюса, директор вільнюської текстильної фабрики (з 1972 р.), агент зовнішньої розвідки КДБ СРСР,  «емігрував» за дорученням КДБ в Ізраїль в 1977 році, став громадянином Ізраїлю, Канади, Швейцарії (більше про нього тут: https://ord-ua.com/2013/09/17/novyim-glavoj-administratsii-prezidenta-ukrainyi-stanet-chelovek-borisa-birshtejna/).

 

Українські ж підприємства, які були співзасновниками (акціонерами) і поставляли свою сировину і товари, отримували лише 8,13% прибутку.

 

Члени правління АГ «Україна», до якого ввійшли вісім генеральних директорів підприємств і державні мужі (Коробко, Горбатко, Ємельянов, Железняк, Левченко, Лищина, Носов, Райков, Сацький, Следнєв, Янковський, Голубченко і ще один «впливовий бізнесмен» — керівник апарату голови СБУ, полковник Олександр Нездоля (закінчив службу генералом), на правах  заступника голови правління АГ), згідно з договором і статутом, мали право на отримання акцій і найголовніше — отримання прибутків у валюті, яка зачислялася на їхні закордонні рахунки.

 

«Закордон» у правлінні АГ «Україна» представляли Бирштейн і його партнери Гут, Співак, Шнайдер.

 

«Антимафії» удалося добути у Цюріхі (Швейцарії) оригінали статуту і  договору (рукописні тексти з підписами!) про створення і діяльність фірм АГ «Україна» і «СІАБЕКО», фотокопії фінансово-банківської документації і договорів про обсяги отриманої з українських заводів сировини і товарів.

Якби не ці документи, важко було б повірити в яких масштабах грабують Україну державні можновладці з депутатськими, урядовими мандатами і з  великими зірками на погонах СБУ і ділять мільйонні «бариші», а в цей час гірники, металурги, робітники хімічної промисловості місяцями не отримують зарплату, а їх сім’ї голодують…

 

Країна перебувала у глибокій економічний депресії: відсутність повноцінної національної грошової одиниці (були сурогатні гроші — купоно-карбованці), крах економіки і гіперінфляція (понад 10 000%) призвели до катастрофічного скорочення ВВП, високого рівня безробіття, масової заборгованості з заробітної плати, щоденного зростання цін більш як на 30%.

 

У статті ми попереджали: якщо на державному рівні не будуть вжиті необхідні жорсткі заходи економічного і юридичного характеру (і пропонували, які саме, — див. статтю), то владу в Україні захопить олігархія і політична мафія, що і сталося під час президентства Кучми (1994 — 2005 рр.), виборчу компанії якого у 1994 році  фінансував  Бирштейн.

 

Батьками олігархії, політичної мафії і корупції в Україні стали члени «Дніпропетровської сім’ї-2» — глава держави Леонід Кучма, прем’єр-міністр Павло Лазаренко і президент промислово-фінансової корпорації ЄЕСУ Юлія Тимошенко (до «першої дніпропетровської сім’ї» входила компартійна еліта часів СРСР — Брежнєв, Кириленко, Тихонов, Чебриков, Щолоков, Щербицький, Ватченко, Шевченко та інші).

 

Обговорення статті «Олігархія» у Верховній Раді завершилося тим, що головуючий Іван Плющ дав протокольне доручення генеральному прокурору перевірити викладенні в ній факти. На тому все і закінчилося, Генпрокуратура виявилася безсилою проти міжнародного мафіозного спруту, який був під «політичним дахом» прем’єр-міністра Кучми і так званим «оперативним супроводом» і «контролем» керівництва СБУ...

 

Лише згодом, ставши народними депутатами, я й Анатолій Єрмак, працюючи в парламентській тимчасовій ТСК (тимчасовій слідчій комісії), виявимо закордонні рахунки і які суми валюти були перераховані їхнім власникам — членам правління АГ «Україна» і змусимо деяких з них купити ліки та інвалідні візки для чорнобильців.

 

Через одинадцять років після публікації статті «Олігархія» Анатолій Бень у зазначеній книзі «Синдикат» (на фото) напише: «Нагадаємо, це був початок 1993 року, коли такі слова, як «акція», «дивіденди», «офшори», «олігархія» і «білокомірцева  мафія», ще мало хто чув і дуже не хотілося вірити, що через кілька років усе це ввійде до нашого лексикону так впевнено, що дехто з нинішніх політиків і державних мужів з удаваною гордістю битиме себе в груди: так, я олігарх, і що ви мені зробите?».

 

 

Книжка А. Беня «Синдикат»

 

 

«Урядова мафія» Кучми

 

Восени 1995 року «Антимафія» добула копії документів, які вказували, що весною 1993 року прем’єр-міністр України Леонід Кучма за попередньою змовою з міністром Кабінету міністрів Анатолієм Лобовим, головою Донецького міськвиконкому, народним депутатом Юхимом Звягільським, в. о. генерального директора СП «Донкавамет» Валерієм Гольдіним (бізнес-партнер Звягільського), генеральним директором Київського НВО «Реле і автоматики» В. Пономарьовим, його заступником І. Хелемським  та іншими особами (їх прізвища і посади встановлені) шляхом зловживання службовим  становищем у складі організованої злочинної групи під виглядом викупу частки статутного капіталу в німецької фірми «VAREX» на користь Донецької міськради викрали і привласнили 12 млн нім. марок з Державного валютного фонду. Кошти спочатку були перераховані на рахунок фірми, а потім — на їхні  закордонні рахунки.

 

 За висновками ТСК, яку я очолював, Кучма, Звягільський, Лобов та їх співучасники вчинили злочин, передбачений ч.5 ст. 191 КК України (привласнення державних коштів в особливо великих розмірах, вчинених організованою злочинною групою).

 

 

На фото: Доручення про перерахування фірмі «VAREX» 12 млн. нім. марок і платіжки про їх перерахування двома траншами (із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

З цих коштів директор фірми «VAREX» Норберт Петерс перерахував:

Олександру Кравчуку (сину президента Леоніда Кравчука) 600 тис. марок на  його банківський рахунок «457 Марія» у Швейцарському бану; офшорній компанії «OlimpiaLtd», яка належала Юхиму Звягільському, 1 млн. нім. марок;

В. Пономарьову — 670 тис. нім. марок, І. Хелемському — 2 млн. 790 тис. нім. марок, В. Капустіну — 2 млн. 160 тис. нім. марок;

Ользі Лобовій (дружині міністра Кабінету міністрів Лобова при прем’єрі Кучмі)  у різній валюті: 1 млн. 300  тис. нім. марок (банк Мюнхена), 541 250 французьких 

франків на рахунок у французькому банку (еквівалент 160 480 нім марок на той час), 2 млн. доларах США (еквів. — 3 млн. 300 тис. нім. марок) у Женевський банк (Швейцарія).

Всього на рахунки Лобової (було перераховано іноземної валюти на загальну суму 7 345 000 нім. марок.

 

 

На фото: банківська платіжка про перерахування фірмою «VAREX» 600 000 марок ФРН на рахунок Олександра Кравчука (сина президента Л. Кравчука) «457 Марія» (із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

Згідно з оперативною інформацією «Антимафії», з суми отриманої Ольгою 

Лобовою, її чоловік Лобов 3 млн. передав Кучмі готівкою чи перерахував на контрольовані ним закордонні рахунки, які належали раніше судимому, подвійному агенту  КДБ і МВС Олександру Волкову, який на той час був членом Ради промисловців і підприємців при прем’єр-міністрі Кучмі.

 

В одній із розмов, записаних в кабінеті президента його охоронцем майором Миколою Мельниченком (загальновідомі як «плівки Мельниченка»), голова СБУ Деркач доповів Кучмі що Волков був агентом КДБ і міліції одночасно. Особова справа агента міліції Волкова знаходиться на зберіганні у міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка.  

 

Ці кошти Кучмою були використані на президентських виборах 1994 року. Ставши президентом, Кучма відразу призначив Волкова своїм помічником.

 

«Антимафія» змогла отримати номера банківських рахунків, назви банків, фотокопії копії платіжок про перерахування валюти, листів Звягільського, письмових  розпоряджень Кучми, банківських платіжок про перерахування 12 млн. нім. марок на рахунок фірми «VAREX» (на фото).

 

 

На фото: Лист Звягільського про перерахування фірмі «VAREX» 12 млн. нім. марок і доручення Кучми «знайти можливість» виділити 35 млн. нім. марок (із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

Ми, навіть, добули фотокопію бланку мюнхенського готелю, де проживав Лобов, на якому  він власноручно написав номери валютних  рахунків своєї дружини Ольги Лобової в іноземних банках та суми коштів, які фірма «VAREX» повинна їй перерахувати з отриманих 12 млн. нім. марок і поставив свій підпис (копію бланку з текстом я надіслав в Генпрокуратуру).

 

Спільними зусиллями з членами нашого європейського осередку «Антимафії» я добув копії документів, які свідчили, що Олександр Волков впродовж 1993-1995 років зареєстрував за кордоном понад десять різних фірм, в тому числі п’ять в офшорах (дві із яких на ім’я своєї дружини), відкрив близько сорока рахунків в банках Бельгії, Швейцарії, Великої Британії, США на інших країнах. На рахунках були акумульовані десятки мільйонів доларів. Для відкриття цих рахунків Волков використав п’ять закордонних паспортів, два з яких були службові і два дипломатичні.

 

 

На фото: реєстраційні документи офшорних компаній О. Волкова

(із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

З 1993 по 1997 рік на особисті рахунки Волкова і рахунки його фірм лише у бельгійських банках надійшли кошти на загальну суму 15 млн. 831 тис. доларів  США і 7 млн. 994 тис. бельгійських франків. За цей період Волков зняв готівкою майже півтора мільйони доларів і оплатив кредитними картками різноманітні покупки (ювелірні вироби, одяг, взуття та ін.) на загальну суму 1 млн. 77 тис. доларів.

 

 

 

На фото: один із закордонних рахунків О. Волкова (вверху)

і Постанова Верховної Ради України від 24 вересня 1999 р. № 1114-ХІV

(із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

Ми з Анатолієм Єрмаком встановили, що Олександр Волков здійснював великі фінансові оборудки через (уже згадувану) фірму «СІАБЕКО груп» Бориса Бирштейна, який був засновником АГ «Україна». Цей міжнародний мафіозний спрут фінансував президентську виборчу компанію Кучми в 1994 році.

 

На початку 1997 році фінансова поліція Бельгії порушила кримінальну справу проти помічника президента України Волкова за підозрою у відмиванні грошей.

В розслідуванні справи щодо Волкова бельгійським колегам допомогла наша філія «Антимафії» в  Європі.

 

18 березня 1997 року суд Бельгії арештував кошти Волкова на загальну суму 3,5 млн. дол. США і 3,6 млн. бельгійських франків.

9 жовтня того року бельгійська газета «De Standard» повідомила про порушення справи проти Волкова у статті під заголовком «Особистий помічник президента України підозрюється у відмиванні грошей».

 

Добуті документи (а це — десятки аркушів!) разом з моїм депутатським запитом, який був оголошений на сесії Верховної Ради, були  направлені Генеральному прокуратуру для порушення кримінальної справи проти  помічника президента Волкова і взяття його під варту. Але хто ж міг його  «посадити», він же майже як «пам’ятник» — помічник і «гаманець» «хрещеного батька» української  «кримінально-політичної мафії», президента Кучми, який удостоїв Волкова двома орденами «За заслуги» ІІІ і ІІ ступенів у 1998 і 2000 роках.

Орденом «За заслуги» І ст. Волкова удостоїв у 2013 році президент-втікач зрадник Янукович (раніше тричі судимий за корисливі і насильницькі злочини).

  

Про ці фінансові афери щодо розкрадання коштів з валютного фонду України  мафіозною організацією на чолі з Кучмою і Кравчуком, знайдені закордонні валютні рахунки, офшорні компанії я доповів на одному з пленарних засідань Верховної Ради, яка дала доручення Генпрокуратурі провести розслідування наведених мною фактів і проінформувати парламент. В процесі досудового слідства прокуратура у своїй письмовій відповіді підтвердила наведені мною факти злочинної діяльності Звягільського, Кучми, Кравчука, Волкова та інших,  але до кримінальної відповідальності вони так і не були притягнуті...

 

Ліквідація співучасників і свідків

злочинів Кучми і Кравчука

 

Декілька учасників мафіозно-олігархічних бізнесових структур Кравчука і Кучми, які були виконавцями зазначених фінансових афер або їх свідками — були вбити.

 

У Донецьку трьома пострілами із пістолета був застрелений в. о. генерального директора СП «Донкавамет» Валерій Гольдін (бізнес-партнер Звягільського),  якому фірма «VAREX»  перерахувала 9 950 000 нім. марок, а його дружині — 150 тис. марок.

 

Були вбиті головний бухгалтер цієї фірми Беата Шмальцль, яка перераховувала  валютні кошти «українським мафіозі» (її знайшли в Туреччині, де вона була на відпочинку, з відрізаною головою як журналіста Георгія Гонгадзе), перекладач на переговорах з фірмою «VAREX» Євген Гомелько,  Олександр Лазебний (трьома пострілами з пістолета, як і Гольдін), який допоміг сину президента  Кравчука Олександру відкрити рахунок «457 Марія» і потім перерахував на нього 790 000 нім. марок, а фірма «VAREX» — 600 000 нім. марок.

 

Ще один свідок цієї фінансової афери Едуард Кармелицький «раптово помер».      

     

Київська «чудова сімка»

 

Приблизно через два місяці після опублікування статті «Олігархія» мені і Єрмаку вдалося отримати оперативні довідки МВС, ксерокопії  бухгалтерських і фінансових документів, копії статутних документів про створення СП «Динамо-Атлантик» при футбольному клубі «Динамо» (Київ), співзасновниками якого були брати Ігор і Григорій Суркіси, Віктор Медведчук, Юхим Островський, який проживав у США, та інші особи.

 

«Антимафія» добула також  документи про заволодіння Григорієм Суркісом страховою компанію «Омета-Інстер».

 

Юридичний «дах» братам Суркісам надавав їхній бізнес-партнер адвокат Медведчук, а політичний «дах» прикриття — президент України Леонід Кравчук.

 

«Это было недавно, это было давно…»

 

На фото: ті, яких добре знають в обличчя Кравчук, Медведчук, Суркіс, Марченко. Куму путіна Медведчуку і його дружині Оксані Марченко оголошено підозру у державній зразі. Григорій Суркіс втік за кордон. Кравчук покійний…

Думаю, що зрадники України незабаром будуть на концерті у Кобзона або на лекціях Жириновського. «КАРМА» забезпечить їх безкоштовними квитками…

 

 

Отримані матеріали засвідчували про «плачевний» фінансовий стан клубу «Динамо», невиплату футболістам зарплати за декілька місяців, привласнення керівниками клубу коштів, у тому числі і валюти, борги, які виникли у «Динамо» перед банками, на суму понад мільярд карбованців і декілька мільйонів доларів.

 

Наприклад, у червні 1992 року отримані клубом «Динамо» у банку «Україна» 500 тис. доларів на буцімто закупівлю медичного обладнання, були перераховані на рахунок «Динамо-Атлантик» у берлінському відділені Deutsche Bank.

 

У серпні того ж року клуб «Динамо» знову звернувся по кредит у банк для купівлі обладнання, але уже для іншого, створеного Суркісами і Медведчуком при «Динамо» спільного підприємства, і отримує 1,2 млн доларів, з яких 1 170 000 доларів тут же перераховують на той самий рахунок «Динамо-Атлантик» у німецькому банку.

 

В оперативній довідці зазначалося, що за створенням інтриг і фінансових проблем у «Динамо» стоїть «адвокат Віктор Медведчук, агент КДБ (псевдонім «Соколовський»), якого покриває керівництво СБУ і президент Кравчук». 

 

Вказувалося також, що він фальшує з клубною документацією, щоб приватизувати клуб «Динамо» шляхом доведення його до банкрутства і перетворення на ЗАТ «Футбольний клуб Динамо-Київ». Для цього Медведчук використовує створену ним міжнародну адвокатську компанію «Бі.Ай.Ем.», співзасновниками якої є він (президент компанії), брати Суркіси, Юрій Лях, Валентин Згурський, Богдан Губський, Юрій Карпенко («ми — чудова сімка», за висловлюванням Григорія Суркіса) та ізраїльська адвокатська контора «Бен-Ісраель і К°».

 

Мафіозна комерційна компанія, названа Григорієм Суркісом

«чудовою сімкою» (всі на фото з офіційного буклету київського «Динамо»)

 

 

«Чудова сімка» створила концерн АТ «Національний інвестиційний фонд «Омета ХХІ вік», в який увійшли раніше створені нею «Омета-траст», «Омета-інвест», «Омета-інстер» та декілька фірм, зареєстрованих за кордоном, незадовго до заснування фонду «Омета ХХІ вік».

 

Так відбулось злиття вищого політичного керівництва держави на чолі з президентом Кравчуком та мафіозних бізнесових  угрупувань «чудової сімки», яку очолював агент КДБ Медведчук (псевдонім  «Соколовський»), для яких не існувало ніяких норм моралі та права. 

 

Як тут не згадати покійного міністра внутрішніх справ Юрія Кравченка, який, доповідаючи президенту Кучмі про Медведчука, так охарактеризував його: «Я думаю, що небезпечно допускати Медведчука до влади. Він характеризується як найжорстокіший. Особа, яка не має абсолютно ніяких перешкод, абсолютно безжалісний у проявах до життя і смерті. В кримінальному світі таких називають «відморозками». Це вбивства, кров на руках...».

 

У довідці зазначалося, що адвокатська компанія «Бі.Ай.Ем.» відкрила за кордоном офшорні підприємства, на рахунки яких перерах овували валютні кошти київського «Динамо». У відмиванні коштів і конвертації їх у валюту брав участь «Український кредитний банк», співзасновниками і співвласниками якого були Григорій Суркіс і Віктор Медведчук, а головою правління банку — їхній бізнес-партнер Юрій Лях, який входив до складу біржового комітету Української міжбанківської біржі, через яку вони контролювали операції з купівлі-продажу валюти і мали доступ до фінансових потоків державного бюджету.

 

Приватизації футбольного клубу «Динамо» Медведчуком і братами Суркісами та розвитку їхній фінансово-бізнесовій імперії сприяв сам президент України Леонід Кравчук, у якого Григорій Суркіс (агент КДБ) був радником з економічних питань.

 

До афер з приватизацією і фінансами «Динамо» були причетні окремі керівники МВС, прізвища декількох генералів міліції були вказані в оперативній довідці, яку змогла добути «Антимафія».

 

 Замовні вбивства

 

Окрім того, в довідці була інформація кривавого характеру, буцімто брати Суркіси з метою заволодіння СП «Динамо-Атлантик» і футбольним клубом «Динамо» (Київ) замовили вбивство Юхима Островського, який був співвласником компанії «Динамо-Атлантик» і проживав у США. Островський був застрелений 22 квітня 1992 року в Нью-Йорку.

 

Через 22 роки виходець з України, який відбув покарання за спробу вбити братів В’ячеслава й Олександра Константиновських у США, де зараз і проживає, один з колишніх лідерів злочинного угруповання Леонід Ройтман, на російському ТБ у Нью-Йорку в Севи Каплана дав відверте інтерв’ю, в якому стверджує, що «брати Суркіси замовили вбивство Юхима Островського» (співзасновника СП «Динамо-Атланти. — Авт.)». Замовлення на вбивство, за його словами, привіз киянин Юхимович Семен Давидович, кримінальна кличка «Бик» (нині покійний), а виконав замовлення В’ячеслав Константиновський (кличка «Карамаз»), який з братом Олександром входив до злочинного угруповання, членом якого був і він.

 

Ройтман заявив, що 29 березня 1999 року в Києві «Карамаз» також застрелив «кримінального авторитета», кілера Олега Асмакова (кличка «Магадан») на замовлення Семена Могилевича (більше про нього читайте у статтях:

 

1). «Вони і досі серед нас».

  

2). «Диверсант-шпигун чекіста Путіна в Єворосоюзі і НАТО»).

 

У своїх інтерв’ю (які ви можете подивитися на YouТube)  Ройтман розповідає, як на сповіді, про десятки замовних убивств, до яких причетні українські політики та державні діячі. Наприклад, він стверджує, що в 1997 році Кучма через Суркіса замовив їхньому угрупованню вбивство небажаного свідка злочинів президента України Кучми — Вадима Рабіновича, який був його «фінансовим гаманцем».

 

Належної реакції від правоохоронних органів України на неодноразові публічні заяви Ройтмана, зроблені ним упродовж останніх п’яти років про вчинені вбивства, не було.

 

Нагадаю, в липні 2012-го тодішній перший заступник Генпрокурора Ренат Кузьмін заявив, що Генеральна прокуратура має свідчення того, що Тимошенко, Лазаренко і Кучма мають пряме відношення до вбивств. «Зараз ми працюємо над тим, щоб зібрати достатньо доказів, які дозволять пред’явити їм звинувачення», — заявив Кузьмін. На цій заяві все і закінчилося.

 

Дуже цінною, серед отриманих документів, була копія ще однієї аналітичної довідки УБОЗ МВС України, складена на основі агентурних донесень, в якій була розписана схема і способи відмивання злочинних коштів, отриманих через казино, які контролювали лідери злочинного світу Києва (їхні прізвища були названі, це були приятелі і друзі Г. Суркіса, нині всі вони покійні). Потім ці кошти перерахували за фіктивними договорами на фірми, які також були під контролем київських «мафіозі». Після цього підконтрольні 5-6 фірм (їх назви були вказані) робили заявки в контрольовані бандитами банки (перелік банків був зазначений) на закупку валюти.

Приведу цитату з цієї довідки (мовою оригіналу): «Контроль осуществляется в этой операции неким Гришей Суркисом».

 

Зрадник України, агент КДБ-ФСБ, кум воєнного злочинця

російського фюрера путіна Медведчук підлягає ліквідації

 

 

Загадкове самогубство

 

3 грудня 2004 року о 9 годині ранку в своєму робочому кабінеті був знайдений мертвим голова правління ЗАТ «Український кредитний банк» Юрій Лях (бізнес-партнер Медведчука і братів Суркісів), смерть якого, на думку експертів, настала приблизно о 7-й годині ранку. Поряд з тілом була знайдена записка, у якій Лях просив прощення у своїх близьких, та пояснив, що, мовляв, вимушений вчинити так через проблеми, але які саме — не уточнив. Смерть настала в результаті багатьох ран в області шиї і порізу артерії, завданих канцелярським ножем.

 

На думку криміналістів, наявність таких ран в області шиї ставить під великий сумнів версію про самогубство.

 

ЗМІ стверджували, що Лях був носієм небезпечної інформації для Медведчука і братів Суркісів, які були співвласниками банку, через який відмивали «брудні гроші» і виводили їх за кордон.

 

Справа була спущена на тормозах…

 

Рівень посадових осіб (у тому числі й у міліцейських генеральських мундирах), причетних до приватизації клубу «Динамо», виведення його валютних коштів в офшори, фінансові афери, які відбувалися в ньому, покровительство президента України Кравчука злочинної бізнесової діяльності Медведчука і братів Суркісів дуже нагадувало ситуацію, яка була з закритим мафіозним акціонерним товариством АГ «Україна», за якою стояв прем’єр-міністр Кучма (опублікованій нами у статті «Олігархія»).

 

Криміногенна обстановка була відповідна: рекет, бандитизм, замовні вбивства майже щодня, кримінальні розборки, автоматні черги, вибухи й підриви. Країна була поділена на зони впливу між організованими злочинними угрупованнями, яких «кришувала» корумпована до самого верху міліція, авторитети злочинного світу відкривали фіктивні фірми, казино, через які відмивали «чорний нал», конвертували його у валюту в підконтрольних їм приватних банках, яку виводили за кордон, де купували нерухомість або вкладали в бізнес в офшорах, ставали депутатами місцевих рад і отримували депутатську недоторканість, сотні злочинців — «злодіїв у законі» — не можна було притягти до кримінальної відповідальності через наявність депутатського мандату. Місцеві ради, особливо в південно-східних регіонах, були під контролем «королів» злочинного світу...

 

За кримінальними фінансово-бізнесовими структурами Кравчука і Кучми «Антимафія» виявила не один труп, які були співучасниками або свідками їхніх злочинних афер і кривавих злочинів…

 

Але це уже зовсім інша історія. Вона була описана у моїх депутатських зверненнях і запитах до керівників правоохоронних органів, на які я отримав відписки. Матеріали опубліковані у ЗМІ.

 

Зауважу, на дочасних президентських виборах 1994 року Медведчук, брати Суркіс і їх мафіозна бізнес-імперія підтримали Кравчука.

 

Перемогу експрем’єр-міністру Кучмі на президентських виборах забезпечив  фінансово-промисловий мафіозний спрут «червоних південно-східних директорів» — закрита акціонерна група «Україна» і «СІАБЕКО» на чолі з міжнародним аферистом, агентом КДБ Борисом Бирштейном, який фінансував вибори Кучми.

 

Над Україною на повний зріст піднялася злочинно-кланова олігархія Дніпропетровська мафія на чолі з президентом Кучмою, який встановив  авторитарний режим в Україні. 

 

На превеликий жаль, очолюваний мною оперативний відділ не мав повноважень органу дізнання чи досудового слідства і, згідно з КПК, я не мав права порушувати кримінальні справи, проводити арешти, невідкладні слідчі дії, а після їх проведення — направити справу по підслідності в Генеральну прокуратуру.

Якби ми мали таке право, то невідкладно була б порушена справа, арештовані Медведчук, брати Суркіси та інші члени їхньої «сімки» (санкцію на арешт тоді давав прокурор), а на їхніх фірмах проведені обшуки і виїмки. І ніхто б нам не завадив це зробити, ні керівництво СБУ, ні сам президент Кравчук. Аналогічно поступили б і з членами міжнародної мафіозно-фінансової політичної структури Кучми. Але проводити такі дії ми не мали права.

 

Добуті «Антимафією» матеріали я офіційно направив в Генпрокуратуру для порушення кримінальних справ, де їх і «похоронили»… Я змушений був    обнародувати їх у ЗМІ і надати їм максимальної огласки. Та виявилося, що наші таргани-корупціонери-мафіозі світла не бояться.

 

Після вбивства журналіста Георгія Гонгадзе, замаху на життя народного депутата Олександра Єльяшкевича і громадського діяча Олексія Подольського, підготовки замаху на мене і спроби  викрадення молодшого сина, появилися навіть думки, чи не створити в «Антимафії» бойову групу «Біла  стріла» або «Меч» для фізичної ліквідації державних мафіозі на найвищому політичному рівні країни.

 

 

Стаття в газеті «Голос України» «500 тисяч «баксів» за голову депутата Григорія Омельченка і стаття в «Рабочей газете» «Самый дорогой заказ» (Із книги О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

Президент Кучма віддав наказ голові СБУ Деркачу знищити мене і Анатолія Єрмака. Нам про це стало відомо. Ми обмежилися особистим і публічним попередженням Кучмі і Деркачу, що у випадку чого…, вони будуть ліквідовані впродовж доби. Коли ми з Єрмаком про це говорили Деркачу в присутності його заступника, у нього чуть не трапився серцевий напад... Подіяло. Кучма заборонив охороні пускати мене в Адміністрацію президента і відмовив мені в прийомах як народному депутату.

 

За оперативними матеріалами, напрацьованими очолюваним мною відділом  військової контррозвідки, Генпрокуратура порушила кримінальні справи проти нардепів генерал-лейтенанта Володимира Толубка (секретаря Комітету Верховної Ради з питань оборони і державної безпеки), Юрія Гайсинського (тоді — першого заступника Генерального прокурора), а також були арештовані декілька старших офіцерів, високопосадовців Київського військового округу (які потім будуть засуджені до багатьох років позбавлення волі Верховним Судом України як судом першої інстанції).

 

Окрім того, я направив у ГПУ матеріали для порушення кримінальних справ ще приблизно на три десятки народних депутатів, членів уряду, армійських і міліцейських генералів, оприлюднив інформацію про їх злочинну діяльність на телебаченні, радіо і  опублікував у пресі. Зокрема, у найбільш тиражній російськомовній газеті «Независимость» (читайте):

 

«Что урвал генерал?» 18.07.1992;

 

«В Украине господствует политическая мафия», 09.04.1993;

 

«Мафия Внутренних Дел», 16.04.1993;

 

«Номенклатура построила нам коррумпированно-мафиозную Украину», 16.07.1993.).

 

Про корумпованих народних депутатів, державних чиновників мої статті й інтерв’ю були також надруковані в газетах «Україна молода», «Сільські вісті», «Вечірній Київ», «Молода гвардія», «Молодь України», «Народна армія».

Про  корупціонерів, назвавши їхні прізвища і посади, я розповів на українському радіо і телебаченні.

 

Користуючись нагодою, хочу подякувати головним редакторам цих видань і журналістам, які не побоялися оприлюднити такі матеріали. Тоді дійсно в Україні були незалежна преса і свобода слова, а не сьогоднішній «єдиний телемарафон» піар агенція влади Зеленського. 

 

У відповідь генерал Толубко в газеті МО України «Народна армія» надрукував статтю під заголовком «37-й рік полковника Омельченка» і вимагав мого звільнення з органів СБУ. Обламався…

 

Спроба арештувати Чечеватова і Касатонова

 

Окрім того, я офіційно звернувся до генпрокурора Віктора Шишкіна і президента України Кравчука (звернення було опубліковане в пресі) з клопотанням про арешт командувача КВО генерал-полковника Віктора Чечеватова, який активно підтримав серпневий путч в 1991 році (так звана ГКЧП), відмовився прийняти українську присягу і вчинив корисливі злочини (розкрадання державного майна), командувача ЧФ РФ адмірала Ігоря Касатонова (привласнення державного майна і зловживання службовим становищем) і народного депутата України, члена Комісії з питань оборони і державної безпеки Верховної Ради, генерал-майора, начальника політуправління КВО, помічника президента Кравчука (1991—1992 рр.) Бориса Шарикова (зловживання службовим становищем у корисливих цілях), опублікувавши в пресі документальні матеріали, які підтверджували вчинення ними злочинів. 

 

Президент Кравчук сказав генпрокурору, що нехай Чечеватов і Касатонов їдуть у росію, щоб не сваритися через їхній арешт iз президентом росії Єльциним (вбивці першого президента незалежної Ічкерії Джохара Дудаєва).

 

Кримінальні справи щодо Толубка і Гайсинського, а також матеріали перевірки щодо Шарикова та декількох десятків народних депутатів і членів уряду «без шуму і пилу» були «поховані» після звільнення Віктора Шишкіна з посади генпрокурора. Разом iз ним були зняті з займаних посад (мабуть, для рівноваги) Гайсинський і Шариков, яких треба було судити…

 

Рахунок «457 Марія» для сина і

«Chevrolet Lumina» для батька 

 

 

На фото: банківський документ про відкриття Олександром Кравчуком рахунку «457 Марія» у Швейцарському банку (м. Сант-Моріс) 04.02.1993 р. (із книги письменника О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»)

 

 

«Антимафія» змогла добути документа про відкриття сином президента Кравчука Олександром банківського рахунку «457-Марія» на своє ім’я у Швейцарському банку «Volksbank» у м. Сант-Моріс та копії банківських платіжок про перерахування на цей рахунок сотні тисяч іноземної валюти (німецькі марки, швейцарські франки, американські долари) на загальну суму понад 1 млн. 300 тис. доларів США.  Дочку О. Кравчука (внучка президента Л. Кравчука) звати Марія, 1988 р. н.  

 

Службовий паспорт О. Кравчука, використаний ним для відкриття рахунку «457 Марія». Банківські платіжки про перерахування О. Лазебним 790 000 марок ФРН і П. Кудюкіним 99 662 дол. США на рахунок О. Кравчука «457 Марія».

 

 

Стаття в німецькому журналі Фокус (1996) «Рахунок 457 Марія»

і стаття в газеті «Сільські вісті» (1999)

 

 

Здобутком «Антимафії» став таємний указ президента Л. Кравчука № 482/92 від 23 вересня 1992 року, яким він створив громадський координаційний центр сприяння президентові України при дирекції Українського фонду «Нове покоління». У кінці січня 1993 року за вказівкою президента Кравчука Міністерство оборони України перерахувало 1 млн. доларів США (які призначалися на будівництво житла для безквартирних офіцерів ЗСУ) на рахунок фонду як «добровільний внесок для статутної діяльності фонду».

 

У лютому і березні 1993 року валюта трьома траншами на загальну суму 840 000 доларів була перерахована в США на рахунок корпорації, створеної колишніми жителями України сім’єю Злобінських.

 

У березні і липні того ж року на рахунок «Марія-457», який належав сину  президента Олександру Кравчуку, поступили відповідно 25 000 і 195 000 доларів США. У січні 1994 року президент Кравчук отримав у подарунок від американської корпорації, якій було перераховано 840 000 доларів, автомобіль «Chevrolet Lumina» (1993 року випуску), який зареєстрував на себе. «Антимафія» отримала копії банківських платіжок на зазначені перерахування валюти і копії реєстраційних документів на автомобіль, подарований Кравчуку.

 

Про валютні оборудки під егідою президента Кравчука і прем’єра Кучми я оголосив на сесії Верховної Ради у березні 1998 року. Згідно постанови парламенту моя інформація як голови Комітету з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією і члена ТСК у справі «Бласко» була направлена Генеральному прокурору для проведення розслідування і опублікована у газетах «Голос України» і «Сільські вісті» (на фото).

 

Фото із книги О. Михайлюти «Воїни «Антимафії»

 

Добуті мною, Анатолієм Єрмаком і нашою організацією  «Антимафія» документи в черговий раз були «похоронені» в Генеральній прокуратурі. Кравчук і Кучма залишилися «білими і пухнастими»…

 

Наступного року (1999) Кучма шляхом масових  фальсифікацій, підкупу виборців і за допомогою адміністративного ресурсу вдруге став президентом України. Свій новий президентський, а не тюремний термін, він почав із замовлення керівникам СБУ і МВС Деркачу і Кравченку  зробити журналісту Георгію Гонгадзе «П*ЗДЕЦЬ», що на злочинному сленгу означає «СМЕРТЬ», «ВБИТИ».  

 

Але це уже інша історія, про неї ви можете прочитати тут:  «Замовником вбивства журналіста Георгія Гонгадзе був президент Леонід Кучма».

 

«Их нужно уничтожить!»

 

Коли ми з Анатолієм Єрмаком за допомогою нашої таємної організації «Антимафія» знайшли за кордоном нерухомість, валютні рахунки на десятки мільйонів іноземної валюти сімейства президента Кучми, його зятя Віктора Пінчука, помічника президента Олександра Волкова, прем’єр-міністра Павла Лазаренка і його бізнес-партнерів, Кучма дав доручення генеральному прокурору Григорію Ворсінову, очільнику МВС Юрію Кравченку і голові СБУ Леоніду Деркачу виявити і знешкодити організацію «Антимафія», а Деркачу додатково доручив   знищити мене і Єрмака (це зафіксовано на аудіозаписах майора Мельниченка).

Дослівно (мовою оригіналу): «ИХ НУЖНО УНИЧТОЖИТЬ! ОНИ ЗВЕРЬЕ!».

 

Це було однією із самих «веселих» історій  нашої депутатської діяльності трьох керівників-правоохоронців ми розводили як кошенят… 

Подібною була ситуація, коли спікер парламенту Андрій Парубій після інавгурації президента Зеленського 28 травня 2019 року сказав: «Було  весело. Дякую

президенту України за участь в урочистому засіданні Верховної Ради…».

 

Члени нашої організації були в органах державної влади і  правоохоронних  органах на всіх рівнях. Осередок «Антимафії» складався максимум з трьох осіб, які добре знали  один одного і довіряли один одному.

 

«Антимафія» була побудована так чином, що виявити її мережу по всій Україні і за кордоном було НЕМОЖЛИВО. У випадку провалу когось із членів організації, встановити можна було лише  одну її ланку у складі не більше 2-3 членів «Антимафії». Інших осередків організації, які окрім них могли були в місті, вони просто НЕ ЗНАЛИ.  

Створювати осередок більше трьох осіб було ЗАБОРОНЕНО!

З іншими осередками «Антимафії», які були в кожному районному і обласному центі вони НЕ були ЗНАЙОМІ і про їх існування НЕ ЗНАЛИ.

Будь які контакти або  знайомства між ними були ЗАБОРОНЕНІ. 

 

Це деякі із основних принципів роботи таємної офіцерської  організації «Антимафія», які одночасно були і запобіжником, щоб НЕ виявити всю мережу організації. Були й  інші, але про них говорити не можна. Вони ще нам пригодяться… 

Загально відомим було лише те, що я і Анатолій Єрмак є її організаторами і керівниками «Антимафії».

 

Будучи народними депутатами другого і третього скликань (1994-2002), ми  створили у Верховній Раді  депутатське об’єднання «Антимафія», до складу якого ввійшли представники всіх політичних сил парламенту. Про це я заявив на одному із пленарних засідань Верховної Ради. Співголовами об’єднання були я і Єрмак, склад об’єднання названий не був. Прізвища членів депутатського об’єднання «Антимафія, окрім мене і Єрмака, ніхто не знав. 

 

За роки своєї діяльності (1992–2012) організація «Антимафія» і її відділення за кордоном не мали жодного проколу, провалу чи розшифровки своїх членів при проведенні операцій.

 

А їх були десятки і нерідко з ризиком для життя. Наш девіз: «ЧЕСТЬ–ВІРНІСТЬ–БРАТЕРСТВО» існує й понині… 

 

З урахуванням власного досвіду конспіративної, оперативної і агентурної роботи нашої організації «Антимафія» я запропонував публічно президенту Зеленському, як потрібно створювати українську таємну Службу, взявши краще у  ізраїльського «Моссаду», радянського «СМЕРШУ» і аналогічних структур США і Великої Британії. 

«Учітесь, читайте, І чужому научайтесь, Й свого не цурайтесь», - заповідав нам наш духовний батько Тарас Шевченко.

 

Більше на цю тему (хто не читав) у моїй статті «Чи потрібна Україні спецслужба на зразок ізраїльського «Моссаду»?» (див. тут: https://www.uacenter.media/thoughts-aloud/127074-ukra-n-potr-ben-karayuchiy-mech-areya-georg-y-omel-chenko.html).

 

У статті названі прізвища воєнних злочинців росії і зрадників України, які підлягають фізичному знищенню. Рішення прийнято організацією «КАРМА» і оскарженню не підлягає. Врятувати злочинців від смерті може лише одне     добровільна здача Міжнародному правосуддю.

 

Сподіваюся, читачі зрозуміли, що викладені мною в зазначеній статті принципи і засади, на яких повинна бути створена і діяти зазначена спецслужба, не є державною таємницею, вони для  публічного загалу, щоб люди мали  елементарне уявлення про роботу цих спецслужб.

 

Найважливіші таємні методи і способи агентурної і оперативної роботи такої  спецслужби, а також як необхідно підбирати кандидатів для Служби, як проводити спеціальні перевірки на їх профпридатність, як використовувати новітні технології для ідентифікації розшукуваних осіб та виявлення агентів (шпигунів) іноземних спецслужб, як співпрацювати з національними  розвідслужбами і закордонними партнерами і т. д., вибачте НЕ ДЛЯ ПРЕСИ.

 

Якою НАСПРАВДІ повинна бути українська Служба «ВІДПЛАТИ» це уже для новообраного президента України, яким повинен бути бойовий генерал. З ним і поспілкуємося на цю тему за закритими дверима віч-на-віч.       

 

Колеги ізраїльських спецслужб не раз мені говорили, що без вирішення національного кадрового питання за їхнім зразком незалежність, суверенітет і територіальна цілісність України будуть під постійною  загрозою з боку росії, а органи державної влади, оборонних і безпекових відомств будуть «зарибнені» ворожою агентурою спецслужб іноземних держав, в першу чергу російської федерації. 

 

У спецслужбах Ізраїлю, а також на генеральських, офіцерських і сержантських посадах в поліції і армії служать виключно євреї. Президентом, прем’єр-міністром, членом уряду, керівниками органів влади Держави Ізраїль може бути лише єврей. Ізраїльський Кнесет, який  складається із 120 депутатів, представлений на 75% євреями (в пропорції до національного складу населення країни). Так повинно бути і в Україні, наголошували мої колеги з Ізраїлю.

    

Життя підтвердило їх правоту, зо що їм вдячний. Нам потрібно будувати національну українську Державу на зразок Держави Ізраїль.

 

Голда Меїр

 

Киянка за народженням, прем’єр-міністр Ізраїлю Голда Меїр (на фото) дала рецепт, як зробити країну великою і процвітаючою: “Якщо ви хочете побудувати ту країну, в яку будуть повертатися її сини і доньки, якщо ви хочете побудувати ту країну, з якої будуть виїжджати тільки в сезон відпусток, якщо ви хочете побудувати ту  країну, в якій не буде відчуття страху за майбутнє, то зробіть всього лиш два кроки:

1. Прирівняйте корупцію до зради Батьківщини, а корупціонерів до зрадників, аж до сьомого коліна.

 

2. Зробіть три професії найбільш високооплачуваними і престижними. Це військові, лікарі та вчителі.

 

І найголовніше працюйте, працюйте і працюйте. Тому що ніхто крім вас не захистить вас, не нагодує вас, крім вас самих, і ваша країна потрібна тільки вам і більше нікому.

 

Коли це стане не просто словами і простим лозунгом, а стане способом вашого життя значить ви добилися свого”, - наголосила Меїр.

 

Українці, хто і що заважає Вам побудувати таку національну Державу Україна як Ізраїль?! Сподіваюся, відповідь знаєте Ви самі.

Прислів’я про «поганого танцюриста» також пам’ятаєте.

 

Головне завдання людства

 

Коротко про найголовніше завдання сьогодення, яке стоїть перед ЛЮДСТВОМ, невиконання якого може призвести до загибелі Цивілізації і мільярдів людських життів. Якщо це трапиться, то потреби вести боротьбу з транснаціональною міжнародною корупцією і злочинністю просто не буде…

Задумайтесь над рядками, які Ви зараз будете читати!

 

Десять років тому завершилася ЕПОХА духовної деградації людства (епоха Калі Юга, в якій переважав темний місячний культ і люди майже втратили  Духовні знання) і почався перехід сонячної Системи в ЕПОХУ духовного відродження, у якій «старі» вібрації і частоти хвильових коливань ЗМІНИЛИСЯ. Нова епоха буде формувати і нову Духовну свідомість ЛЮДСТВА на інших вібраційних частотах. Вижити у новій епосі зі старою свідомістю буде дуже важко — майже неможливо.

 

Сьогоднішня війна росії проти України (Азії проти Європи) є природньою і історично НЕМИНУЧОЮ під час перехідного періоду при зміні епох.

Це війна — між авторитаризмом і Демократією, деградацією і Духовністю, ненавистю і Любов’ю, злом і Добром, пітьмою і Світлом, антихристом і Творцем.

 

Це війна, у якій ХТОСЬ повинен бути визначений як НАСТАВНИК (ПРОВІДНИК)  ДУХОВНОЇ трансформації ЛЮДСТВА, щоб  розбудити хоча би п’яту частину населення Землі від летаргійного сну байдужості і ожиріння мізків і усвідомити себе як Людину — хто «Я» є і яке моє призначення на цьому світі.

В цьому і полягає сенс нинішньої війни. Вона необхідна для того, щоб скинути накопичену людством негативну енергію (карму) і кожен отримав те, що заслужив…  

 

«За все в житті платити треба: що ти посієш — те й пожнеш. Господь завжди все бачить з неба, Його очей ти не минеш».

«Життя нічого не дає дарма, і всьому, що дається долею, таємно визначена своя ціна».

 

Таким Наставником (Провідником) обрана Україна. В перекладі з древнього санскриту  УкРАїна означає кРАїну Сонячного  Світла (РА) і Духовних енергій, на яку покладена надважка МІСІЯ врятувати СВІТ від ядерної пожежі і стати Духовним і інтелектуальним центром ЦИВІЛІЗАЦІЇ на засадах духовних цінностей, які сьогодні  ВИПРОМІНЮЄ Українська Нація і її незламний Дух у протистоянні (війні) з силами Пітьми і Зла, якими є нацистська фашистська росія.

Більше про це у статті «Вселенський дух українців — воїнів Світла. Роздуми щодо майбутнього нашої країни».

 

На Україну також покладена ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ не лише за своє майбутнє, а й за  майбутнє всього ЛЮДСТВА. На виконання цієї місії відведено певний час (який саме називати не буду).

 

Якщо людство цього не усвідомить і не допоможе Україні знищити планетарне Зло (росію), відбудеться чергове (шосте) «ПЕРЕЗАВАНТАЖЕННЯ» планети Земля в результаті глобальної ядерної війни (навколо Китаю, Індії, Пакистану), або  катастрофічних природніх катаклізмів із загибеллю мільярдів людей.

 

Планета Земля змушена буде рятувати себе шляхом вчинення серії природніх катастроф, щоб з трусити з себе «духовно мертву цивілізацію» і розпочати розвиток нової цивілізації «з чистого аркушу паперу» з тими людьми, які залишаться живими, щоб вони усвідомили Закони Буття Всесвіту, мету існування Всесвіту і свого і досягли її.

 

Таких «перезавантажень» на планеті Земля (за древніми згадками) було п’ять, але люди так і не усвідомили Вселенських законів, за якими  повинні були жити, розвиватися і процвітати в Духовній і матеріальній гармонії. Сподіваюся, що на цей раз Колективний Розум Людства усвідомить це і врятує цивілізацію.

 

У Духовній боротьбі НЕ МОЖЕ бути компромісів між Творцем (Богом) і Антихристом (Дияволом), Добром і злом, Правдою і брехнею, Світлом і пітьмою. Ти будеш або на стороні Добра — або зла. У Духовній війні ти будеш або захисником — або загарбником. Ти будеш  воїном Христа (воїном Світла) — або  сатанинським найманцем Антихриста. Кожен робить вибір, ким йому бути — вірним сином (донькою) Бога чи кривавим слугою Антихриста (сатани). Іншого не існує.

 

На цю тему рекомендую прочитати перше історично-біблійне дослідження Учениці Майстрів Далекого Сходу  Ірини Омельченко (ОМ-І-РА) «Україна — Месія Людства. Біблія і війна», яке викликало люте гавкання і хрюкання недорізаних нелюдів-свинособак і шипіння як змій сатанинських попів на московських болотах (тут: https://censor.net/ru/blogs/3355830/ukraina_messiya_chelovechestva_bibliya_i_voyina)

 

Я не перестаю повторювати, що Формула порятунку земної цивілізації є!

 Її вивели Майстри Далекого Сходу після завершення Першої світової війни, у  якій загинуло майже 20 млн. військових і цивільних, поранення і каліцтва отримали 23 млн. солдатів і офіцерів. На переконання Майстрів, формула повинна змінити методи ведення війни і з часом дозволить повністю з нею покінчити.

 

Формула була обнародувана 1924 року (цитую): "Сьогодні уже не тисячі, а мільйони кажуть: "Ні війні!". Людство усвідомило той факт, що ще одна велика битва буде рівнозначна його повному знищенню, і досить багато людей стверджують, що краще нехай зникне правитель або цілий народ, які оголосили війну, але цивілізація уціліє" (Baird Spalding. Life and teaching of The Masters of the Far East, 1924р.).

 

Світ не прислухався… Два психопати Гітлер і Сталін, вступивши у таємну змову, розпочали Другу світову війну, яка забрала життя понад 71 млн. людей (військових і цивільних).

 

У березні 1946 року колишній прем’єр-міністр Великої Британії Уїнстон Черчилль виступив із знаменитою промовою в американському штаті Міссурі, якою попередив майбутні покоління "про небезпеку російської агресії й тиранії".

 

Він привернув увагу на те, що Другої світової війни можна було уникнути. "Ніколи не було в історії війни, якій можна було б запобігти, ніж та, котра щойно спустошила величезну область на нашій планеті", - заявив Черчилль і застеріг від повторення помилки наступні покоління — ми не змогли зупинити Гітлера, але потрібно зупинити совєтську росію.

Великий політик Черчилль наголосив: "Совєтська росія жадає плодів війни і необмеженого розширення своєї влади та ідеології. З того, що я бачив під час війни в наших російських друзях і соратниках, я роблю висновок, що вони нічим не захоплюються більше, ніж силою, і нічого не поважають менше, ніж слабкість, особливо військову слабкість".

Слова Уїнстона Черчилля виявилися пророчими

У грудні 2016 року у статті «Генетика рабів-загарбників» я зазначив: «Українці, ми

повинні раз і назавжди запам’ятати, що поки росія існує як імперія, вона була, є і буде ворогом України і всього українського. Сьогодні Українська нація рятує світ від ядерної пожежі. Ми вистоїмо у війні з російським агресором і здобудемо перемогу над путінським фашизмом. Майбутнє України — бути духовним та інтелектуальним центром об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу. Ми цього варті! 

Розпад російської імперії є неминучим в результаті національних визвольних рухів поневолених народів росії, для яких Україна буде взірцем національної демократичної держави» (див. тут:  https://www.umoloda.kiev.ua/number/3092/188/106844/).

 

Лідерам країн-членам НАТО необхідно перестати боятися «божевільного з ядерною кнопкою» і ЗНИЩИТИ путіна разом з його фашистським режимом, щоб не допустити розв’язання ним ядерної світової війни. Питання стоїть руба: або цивілізований світ знищить путіна, або він спалить цивілізацію в ядерній пожежі. Третього не дано!

На цю тему у статті НАТО, ДОСИТЬ БОЯТИСЯ (див. тут: https://universum.lviv.ua/data/magarticles/files/3285.pdf).

У березні 2017 року у статті «Ми — не брати: як учені довели відсутність "рідства" між українцями і росіянами» я зазначив: «Україна як незалежна держава перебуває на історичному зламі. Найближчі три-п’ять роки для України будуть визначальними — або вона, зламавши нав’язані їй міфи і стереотипи, відродить свою справжню історію і минулу велич і стане рівноправною державою серед сильних країн сучасного світу; або зійде з історичної арени як самостійна держава і буде розшматована. Третього шляху українцям не дано. Щоб цього не сталося, українці повинні неухильно триматися свого етнічного Коріння і Роду та жити за заповідями своїх пращурів оріїв-русинів. У цьому запорука наших майбутньої Перемоги. Знаю, що Українська нація — нездоланна! (див. тут:  https://www.umoloda.kiev.ua/number/3140/188/110150/).  

 

Майже п’ять років (06.11.2018) тому в газеті «Україна молода» я опублікував статтю «Хрестовий похід кремля», у якій наголосив: «Сьогодні Українська нація рятує Світ від ядерної пожежі, яку готова запалити імперія зла — росія, щоб її громадяни, як сказав путін, потрапили в «рай». Ми, українці, вистоїмо у війні з російським агресором, здобудемо Перемогу над путінським фашизмом і повернемо до складу України анексований Крим і окуповані території Донбасу. Російська імперія розвалиться внаслідок національно-визвольної боротьби поневолених народів, для яких Україна буде взірцем демократичної держави.

У недалекому майбутньому Україна постане як Духовний та інтелектуальний центр об’єднаної Європи від Ла-Маншу до Уралу. Так буде!» (https://umoloda.kyiv.ua/number/3380/188/127758).

Підтверджую ще раз: Як визначено, так і буде!!!

 

 

СЛАВА ЗСУ! СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ВОРОГАМ!

 

Від імені «Караючого Меча Арея» («КАРМА»)

 

Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО,

Герой України,

генерал-лейтенант СБУ

 

Р.S.

Більше про діяльність організації «Антимафія», ви можете прочитати у документальних книгах парламентського журналіста, письменника Анатолія Беня:

 

1). «Правди і суду!» (Полковник Григорій Омельченко і його команда про: Л. Кравчука, Л. Кучму, П. Лазаренка, Д. Табачника, Г. Ворсінова, А. Хорішка, Ю. Карасика та інших, 1998),

2). «Корозія влади» (Полковник Григорій Омельченко і його команда про: Л. Кравчука, Л. Кучму, П. Лазаренка, В. Пустовойтенка, Ю. Звягільського, О. Волкова та інших, 1999),

3). «Володимир Следнєв: Кучма, мафія і я» (За матеріалами депутатського об’єднання «Антимафія», 2002),

4). «Спецоперація «Нульовий варіант». Полковник Григорій Омельченко і його команда: Хто і як обеззброїв третю у світі ракетно-ядерну державу Україна (автори А. Бень і П. Творун, 2003),

5). «Синдикат». Команда полковника Григорія Омельченка про те: хто нам привів Кучму, куди він нас завів, ким він від нас іде…», 2004),

5). «Треті за могутністю, перші за наївністю. Хто і як нас обеззброїв» (За матеріалами депутатського об’єднання «Антимафія» на чолі з Григорієм  Омельченком і Анатолієм Єрмаком. – автори А. Бень і П. Творун, 2014).    

 

Письменник Віктор Гонта опублікував дві книжки: «Український полковник і українська мафія: Хто кого?» (1998) і «Український полковник і українська мафія: компромісу бути не може» (1999).

  

Богдан Українець на основі матеріалів організації «Антимафія» видав неофіційно  дві книги про державно-політичну мафію в Україні на чолі з президентом Кучмою: «Спрут»(1999) і «Спрут-2: Піраміда корупції або хто нами керує» (2000).

 

Письменник Олександр Михайлюта опублікував книгу «Воїни «Антимафії» (Київ, «Журналіст України», 2021).

 

 

 

Теги: Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Корупція, Україна, Думки вголос,Боротьба з корупцією в Україні, Незалежний Медіа Форум, Independent Media Forum, IMF, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media
Мої відео