До зими готові: Менський зоопарк активно запасається кормами та пальним для генераторів

До зими готові: Менський зоопарк активно запасається кормами та пальним для генераторів
249538 ПЕРЕГЛЯДІВ

 

 

Зима вже не за горами, хоча осінь і зустріла українців теплими обіймами. Однак, як запевняють фахівці, цьогорічний сезон може бути непростим для українців. Саме тому, аби перший холод не застав зненацька, Менському зоопарку робота кипить повсякденно.

В першу чергу було проведено обстеження усього обладнання й заготовлено дрова для опалення приміщень. Теплолюбивих тварини планується пересилити у закриті теплі приміщення. Корми заготовлені, також планують найближчим часом зайнятися коренеплодами. Що стосується хижих тварин, то завдяки виділеним коштам, м’ясо й рибу доставляють щотижнево.

Готуються в зоопарку і до ймовірних блекаутів. На даний момент вже забезпечено два генератори запасами солярки, по можливості планується збільшення запасів.

Не дивлячись на складність подій сьогодення, в зоопарку постійно з’являється поповнення. Серед таких: бізони, буйволи, лань європейська, лама, фазани й інші тварини. За словами директорки зоопарку їх планують обміняти у інших закладів на інших тваринок.

Мої відео