Генерал НАЄВ: Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року

Генерал НАЄВ: Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об’єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року
182139 ПЕРЕГЛЯДІВ

Командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України генерал Сергій Наєв звернувся до нації і повідомив про своє звільнення.
Сергій Наєв подякував воїнам та народу України за високу волю до Перемоги і тому його лозунг завжди лунав такий: - "Разом Переможемо! Лише нашими спільними зусиллями народ України взмозі виборити свою Незалежність:

"ШАНОВНІ ДРУЗІ, ПОБРАТИМИ ТА ПОСЕСТРИ!

Із засобів масової інформації дізнався про своє звільнення з посади командувача Об'єднаних сил Збройних Сил України, яку обіймав з 2020 року.

Це були складні часи. Один з найважчих періодів історії України. І разом з вами ми з гідністю пройшли цей шлях.

Україна зберегла свою Свободу та державність. В цьому є заслуга кожного з нас.

Але роботу не закінчено, війна триває! Ворог має бути знищений, наші землі деокуповані, а зло покаране!

Впевнений, це нам під силу! Українці вміють творити дива, тому вірю в кожного з вас!

Мрію про нашу Перемогу і знаю, що цей день настане!

Щиро дякую всім генералам, офіцерам, сержантам і солдатам за самовіддану службу, за злагоджену роботу і спільні зусилля, за довіру та підтримку.

Схиляю голову перед мужністю й відвагою наших захисників та захисниць, які зі зброєю в руках щоденно захищають нашу країну від підступного агресора.

Низько вклоняюся перед загиблими Героями, які поклали своє життя за незалежність та свободу України. Вічна їм шана і пам’ять.

Сердечно дякую усім українцям за патріотизм та значну допомогу нашому війську. Ваша незламна віра в Збройні Сили України додає сил та наснаги на подальшу боротьбу з противником.

Рухаємось далі! Слава Україні!

Разом переможемо!
@SerhiyNaiev"

Рухаємось далі.

Теги: КОС, наєв, Незалежний Медіа Форум
Мої відео