Генерал Григорій Омельченко: Врятуй світ – убий Путіна!

Генерал Григорій Омельченко: Врятуй світ – убий Путіна!
321006 ПЕРЕГЛЯДІВ

Генерал Григорій Омельченко: “Мою пропозицію “врятуй світ – вбий Путіна” підтримав сенатор США Ліндсі Грем”

Заглавна світлина: Григорий Омельченко / gordonua.com

Сайт «Український репортер» та інші видання 26 лютого опублікували моє звернення до російських офіцерів (російською) «Спаси мир — убей Путина!»

Минув тиждень. Російські генерали і офіцери продовжують виконувати наказ божевільного Путіна — знищують дитячі садки, школи, лікарні, пологові будинки і житлові масиви наших міст. Від путінських ракет, заборонених касетних бомб, систем залпового вогню уже загинуло понад 2000 мирних громадян, серед них — майже сто дітей, тисячі поранених.

4 березня на своїй сторінці у Тwitter і в прямому ефірі Fox News американський сенатор-республіканець Ліндсі Грем заявив, що найпростіший спосіб завершення агресії РФ – фізична ліквідація Путіна кимось із його найближчого оточення.

Сенатор США Ліндсі Грем закликав росіян вбити Путіна

Він нагадав про історичну роль Брута, який вбив Цезаря і полковника Клауса фон Штауффенберга, який здійснив замах на Гітлера.

Сенатор Грем задався запитанням: “Чи є Брут в Росії? Чи є в російській армії полковник Штауффенберг? Єдиний спосіб зупинити війну в Україні – ліквідувати цю людину (Путіна). Це буде самою великою послугою не лише для вашої країни, але і всього світу”

На заяву Грема гостро відреагували у посольстві РФ в США. Там «вимагають офіційних пояснень та рішучого засудження злочинних висловлювань цього американця”, — пише посол фашистської Росії Анатолій Антонов.

Член громадської палати країни терориста-агресора Максим Григорьєв заявив, що направить в Генпрокуратуру заяву про порушення кримінальної справи щодо сенатора Ліндсі Грема.

Підлягає ліквідації як Усама бен Ладен

Думаю, що сенатор Ліндсі Грем не образиться на мене за те, що я за нього зроблю офіцерське пояснення путінським холуям-фашистам Антонову і Григорьєву.

ДЯКУЮ, що хоч через п’ять років (!) в США знайшовся колега по парламентській діяльності, який підтримав мою пропозицію про фізичну ліквідацію міжнародного терориста і воєнного злочинця президента Росії Путіна, яка була мною обнародувана 4 і 5 травня 2017 року в газеті «Україна молода» в статтях «Не кращий за Хусейна: чому ліквідація Путіна буде законною та справедливою»

«Ліквідація Путіна: які є правові підстави фізичного знищення президентаРФ»

27 жовтня 2018 року «Український репортер» опублікував мій матеріал «Підлягає ліквідації як Усама бен Ладен. Правові підстави фізичного знищення Путіна».

31 грудня 2020 року видання «Аргумент» і «Антикор» опублікували мій юридичний аналіз «Підлягає ліквідації як Усама бен Ладен. Правові підстави фізичного знищення Путіна»

В результаті проведених розслідувань та зібраних доказів я публічно звинуватив президента Російської Федерації Путіна В. В. в державному тероризмі та вчиненні злочинів проти миру, безпеки людства і міжнародного правопорядку, а саме: розв’язанні другої війни в Чечні; воєнній агресії проти Грузії, України, Сирії; знищенні літака з президентом Польщі Лехом Качинським (загинуло 96 осіб),  збитті пасажирського малайзійського літака МН17 (загинуло 298 людей, серед них – 80 дітей).

Я наголошував, що лідери західних країн повинні враховувати зазначені упублікаціях факти, висновки і уроки історії у відносинах з Росією, яка має бути ІЗОЛЬОВАНА від цивілізованого світу (як Північна Корея), як маніакально духовно хвора країна-агресор-терорист на чолі з психопатом-шизофреніком Путіним.
Заради порятунку цивілізації Путін і створений ним фашистський режим в Росії повинні бути не лише жорстко засуджені світовою спільнотою. До Путіна, його рідних і найближчого оточення повинні бути застосовані самі ЖОРСТКІ санкції фінансового, економічного, юридичного і політичного характеру (які Захід почав застосовувати лишечерез вісім років агресії, а до цього був лише глибоко «занепокоєний» і «стурбований»).

Я стверджував і продовжую стверджувати, що Путіна, за ради порятунку цивілізації, необхідно ФІЗИЧНО ЗНИЩИТИ, як Усаму бен Ладен, якщо не припинить війну в Сирії і Україні, не звільнить окупований Донбас і Крим і добровільно не здасться міжнародному правосуддю.

Зауважу, що Усама бен Ладен, на відміну від Путіна, являв собою набагато меншу загрозу для світу, аніж Путін з ядерною зброєю.

Формулу порятунку земної цивілізації виведено майстрами Далекого Сходу: «Сьогодні уже не тисячі, а мільйони кажуть: «Ні війні!». Людство усвідомило той факт, що ще одна велика битва буде рівнозначна його повному знищенню, і досить багато людей стверджують, що краще нехай зникне правитель і цілий народ, який оголосив війну, але цивілізація уціліє».

Думаю, що в подібній ситуації світ можна врятувати, ліквідувавши лише правителя (в нашому випадку — Путіна) та його оточення! А російський народ хай робить висновки та пам’ятає формулу свого порятунку і біблійну заповідь — “не твори собі кумира (ідола)” – нового диктатора (тирана) Путіна!

У ситуації, яка склалася у зв’язку з воєнною агресією Росії проти України, відповідно до норм міжнародного права, ст. 51 Статуту ООН, законів війни та національного законодавства України, фізична ліквідація Путіна буде легітимною, правовою і законною, як така, що вчинена у стані необхідної оборони і крайньої необхідності, за аналогією вбивства Усами бен Ладена(знищення якого, за твердженням міністра закордонних справ Росії Лаврова, «виправдано з точки зору міжнародного права і права на самооборону»).

Психопат-шизофренік

З перших днів березня одним із ключових завдань розвідки США є спроба з’ясувати, який ментальний стан президента РФ Путіна, настільки він божевільний.

Про це повідомляє CNN з посиланням на два анонімні джерела, поінформовані з питанням.

Розвідка отримала вказівку збирати інформацію про те, в якому стані Путін і як він відреагував на об’єднану та жорстку реакцію Заходу, на яку, ймовірно, не очікував. Ця робота почалася паралельно з тим, як експерти, які довго спостерігали за Путіним, почали публічно заявляти, що він все більш засмучений та ірраціональний.

Колеги з розвідувального товариства США, ви що не знайомі з моїми публікаціями про психологічний портрет і психотип Путіна? Соромно має бути… Нагадую, що впродовж останніх п’яти років я неодноразово ПОПЕРЕДЖАВ світ, що за висновками експертів Західної Європи у галузі психології, психіатрії, фізіології і фізіономістики, президент Росії Путін у дитинстві зазнав важкої психічної травми в результаті постійних моральних принижень, насильницьких знущань через його фізичну слабкість і «карликовий» зріст, що, своєю чергою, призвело до появи і розвитку «синдрому Наполеона».

Відсутність уваги і тепла рідних батьків (виховувала вулиця) ще більше посилили цю травму. Встановлено, що в дитинстві Путін був усиновлений ріднею його матері Віри Путіної, яка мала однакове прізвище з Володимиром і Марією Путіними, у яких не було своїх дітей (двоє рідних синів померли у малолітньому віці) і Марія Путіна через стан здоров’я і вік не могла більше народжувати.Про справжню біографію Путіна і як він був усиновлений я написав у статті «Ворога треба знати в обличчя. Хто він, Путін», опубліковану на сайті «Український репортер».

В інституті КДБ СРСР імені Андропова, де навчався Путін, його за маленький зріст (162 см) кликали «недопалком», що дуже його гнітило. Пізніше за ним закріпилася кличка «бліда моль».
Усе це, на думку фахівців, сформувало в Путіна риси активного соціопата (різновид психопата з патологічною поведінкою), який не має системи цінностей, а до людського життя ставиться з повною зневагою, навіть з огидою і затятим цинізмом. Свою потребу Путін прагне задовольнити за будь-яку ціну, хай навіть для досягнення своєї мети йому доведеться «піти по трупах», не визнаючи жодних законів.
При цьому Путін абсолютно не відчуває почуття каяття або провини за свої вчинки, оскільки в нього відсутня совість.

Будь-який же докір з боку, будь-яка вказівка на помилковість дій Путіна, будь-яка критика чи засудження його дій — і Путін «вибухає», впадаючи в стан нестримної агресії, злості і гніву, оскільки вважає, що на карту поставлено його виживання.

Це змушує Путіна діяти напролом, як божевільного (недарма західні політики називають Путіна «божевільним із ядерною кнопкою»).

І чим далі прогресує це захворювання у Путіна, тим твердіше він переконується, що чинить правильно.
Путін усе частіше перебуває з оточуючими в стані непримиренної війни і все частіше в нього виникає агресивний стан. Він позбавлений внутрішніх і зовнішніх гальм, але вміє одягати маску доброчесності.
Історія знає безліч осіб, які відносяться, як і Путін, до категорії соціопата. Наприклад, тирани Гітлер, Сталін, Калігула, Нерон, серійні вбивці Чикатило, Джон Вейн Гейсі, Джеффі Дамер. Для злочинця-соціопата жертва — це не людина в загальноприйнятому розумінні, а механізм, засіб задоволення його потреби — сексуальної, матеріальної, самоствердження, отримання абсолютної влади.

У Путіна все яскравіше проявляються ознаки синдрому hubrissyn drome — гіпертрофоване самолюбство, пов’язане з тим, що Путін довгий час (22 роки!) має абсолютну владу, а також явні ознаки психічно хворого диктатора, з садистськими розладами здоров’я.

«Я только что прибыл с совещания института судебной психиатрии им. Сербского, где мы с коллегами провели оценку происходящих событий. Мы поставили Владимиру Путину диагноз — гипертоксическая шизофрения. По психотипу он параноик, человек оборонительного сознания. Но под влиянием внешних сложных событий параноик может стать шизофреником»,—повідомив Станіслав Бєлковський, російський політолог, соціолог і публіцист.

На думку фахівців, Путіна вже не можна вилікувати від цієї хвороби, оскільки він має патологічну жадобу до ВЛАДИ, а тваринний інстинкт самозбереження і манія переслідування змусили Путіна (як Гітлера і Сталіна) мати кількох двійників, жити як Гітлер в бункері. На нарадах з членами військово-політичного керівництва Росії, на зустрічах з лідерами ведучих країн Заходу і США Путін перебуває на відстані 7-10 метрів. Боїться, що його можуть вбити, отруїти…

Жадоба Путіна до влади підтверджується, зокрема і тим, що депутати Державної Думи РФ після зустрічі з президентом Росії Путіним підтримали поправку про «обнулення» президентських термінів після ухвалення нової Конституції. Тепер Путін може бути пожиттєвим правителем Росії.

Російські світила в галузі психіатрії і психології (яких я знаю ще з радянських часів по роботі як слідчий) підтверджують діагноз західних колег і доповнюють його тим, що в поведінці Путіна вже є всі ознаки шизофренії, які проявляються у:

1) «нестандартних, дивних формах мислення і проведення «своєрідних» логічних ланцюжків під час прийняття того чи іншого рішення»;
2) «змінах колірних пристрастей»;
3) «частій зміні настрою: сміх, сльози, гнів і злість та крики на підлеглих»;
4) «маячних ідей»;
5) «підвищеній підозрілості»;
6) «манії переслідування і страху смерті»;
7) «манії величі».

На думку психіатрів, у Путіна яскраво проявляються дві форми шизофренії:

1) депресивно-параноїдальна (постійні відчуття тривоги й очікування поганих звісток або подій);
2) циркулярна: Путін надто виділяє себе над оточуючими, підкреслює свою винятковість та унікальність, що вже є причиною появи маячних ідей і конфліктних ситуацій не лише зі своїм оточенням і підлеглими, а й на міжнародному рівні — розв’язання воєн, воєнних конфліктів.

На моє запитання, чому вони не оприлюднюють свої медичні висновки щодо психологічного і психічного стану Путіна, щоб усунути його з поста президента за станом здоров’я, адже його поведінка може призвести до ще більш трагічних наслідків, а ніж війна в Грузії, Україні, Сирії, відповідь була одна: боїмося за своє життя і життя рідних. Багато з тих, хто знав про психічні вади Путіна і його злочини — мертві.

Після обрання Путіна втретє президентом Росії колишній президент СРСР Михайло Горбачов відзначив такі його риси характеру: «мстивість, злопам’ятство, образливість», що, на думку Горбачова, є недопустимо для політика, який обіймає такий високий пост.

Шведське прислів’я говорить: «Коли Бог хоче покарати народ, то відбирає розум у короля».

Спеціалісти зазначають, що Путін усе життя бореться зі своїм почуттям неповноцінності, демонструючи постійно, що він сильний, що він домінуючий «альфа-самець».

Путін вважає себе посланцем небес — «месія-рятівник православ’я і «руского міра». Експерти відзначають у Путіна явно виражені ознаки манії величі.

Психіатри, психологи, фізіологи, фізіономісти зробили висновок: Путін — соціопат, який має явні ознаки шизофренії, педофілії, страждає манією величі; в його поведінці яскраво виражені прояви садизму. Він — мстивий, злопам’ятний, образливий, що є неприпустимо для особи, якиа займає пост президента країни. Путін має всі ознаки втрати почуття реальності, що може призвести до його непередбачуваних, украй небезпечних вчинків.

Загальний висновок спеціалістів у сфері психіатрії і психології: президент РФ Путін – ОСУДНА ОСОБА, яка має ознаки вище перелічених психологічних і психічних відхилень. Путін під час вчинення злочинів (розв’язання і ведення воєн в Грузії, Україні, Сирії, терористичних атак на польський президентський літак і пасажирський малайзійський лайнер МН17) усвідомлював свої суспільно небезпечні діяння і керував ними. Путін підлягає покаранню, визначеному Міжнародним кримінальним судом в Гаазі.

Є можливість: вбий Путіна!

Кожен громадянин України має не лише право, а й конституційний обов’язок знищити агресора, який посягнув на Вітчизну, її незалежність і територіальну цілісність!
На одному з українських телевізійних каналів я публічно заявив: “При найменшій нагоді знищу Путіна особисто! Рівень моєї підготовки дозволяє це зробити голими руками. З двійником не сплутаю, знаю Путіна особисто”

Тепер це право має кожен землянин, щоб врятувати світ від божевільного Путіна, який погрожує застосувати ядерну зброю. Чого лише варта його заява 18 жовтня 2018 року на засіданні міжнародного дискусійного клубу “Валдай” щодо розв’язання ядерної війни: “…ми (росіяни) будемо жертвами агресії, і ми, як мученики, попадемо в рай, а агресори просто здохнуть, не встигнувши розкаятися”

Присутня на форумі делегація росіян ці слова Путіна зустріла оплесками, що засвідчує про повну моральну деградацію і шизофренію російського суспільства.

Матеріали про злочини, вчинені Путіним, висновки спеціалістів про його психологічний і психічний стан та обгрунтування правових підстав фізичного знищення Путіна я відправив у Генеральний комітет і Комітет з правових питань ООН у травні 2017, жовтні 2018 і січні 2021 року.

НЕ ЗРЕАГУВАЛИ…

Про російських офіцерів, яким я запропонував вбити Путіна, щоб зупинити війну і врятувати світ, скажу:

офіцерську честь вони продали, пропили, просрали…

Тому наша таємна мережа «УКРАЇНСЬКИЙ СМЕРШ» з 1-го березня РОСІЙСЬКИХ ФАШИСТІВ В ПОЛОН НЕ БЕРЕ. ЗНИЩУЄМО ЇХ ЯК СКАЖЕНИХ СОБАК!
Про це повідомив «Український репортер» у моїй статті «Бійці невидимого «Українського СМЕРШУ» одержали наказ без пощади вбивати окупантів»

Час звернень до російських військових і батьків, які послали своїх виродків вбивати наших дітей, матерів, бомбити дитячі садочки, школи, лікарні, пологові будинки, житлові квартали – ЗАВЕРШИВСЯ!
Прийшов час не вмирати за Україну, а вбивати російських фашистів по всьому світу, де б вони не були, за сльози, кров і смерть наших дітей, матерів! За них і побратимів ми мстимо і будемо мстити так, що наступне покоління Московії буде жити в страху від однієї думки про українських патріотів… Запасайтесь памперсами (підгузками), москалі…

СЛАВА НАЦІЇ! СМЕРТЬ ПУТІНУ І РОСІЙСЬКИМ ФАШИСТАМ-ОКУПАНТАМ!
УКРАЇНА ПОНАД УСЕ!

 

Від імені «УКРАЇНСЬКОГО «СМЕРШУ»генерал-лейтенант СБУ
Герой України Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО

Теги: Григорій ОМЕЛЬЧЕНКО, Агресія Росії в Україні, Суд над Путіним, Володимир Путін, Незалежний Медіа Форум, IMF, Independent Media Forum, www.uacenter.media
Автор: uacenter.media
Мої відео