На Київщині судитимуть лікаря, яка під час операції залишила серветку у тілі дитини

На Київщині судитимуть лікаря, яка під час операції залишила серветку у тілі дитини
185536 ПЕРЕГЛЯДІВ

На Київщині судитимуть лікаря, звинувачену у неналежному виконанні професійних обов’язків. Під час операції вона залишила у тілі 7-річного хлопчика відрізок серветки.

Про це повідомили у прес-службі Київської обласної прокуратури. Медику загрожує до трьох років позбавлення волі.

"За даними слідства, 7-річному хлопчику в хірургічному відділенні однієї з лікарень області проведено оперативне втручання. Після виписки з медустанови дитина скаржилася на погане самопочуття. Батьки доставили хлопчика до ПДВ "Охматдит". Там йому було проведено повторне оперативне втручання, під час якого медичний персонал дістав із тіла дитини відрізок серветки, залишеної після попередньої операції", – розповіли у прокуратурі.

Експертиза встановила, що серветка призвела до розвитку запального процесу та загальної інтоксикації організму. Друга операція запобігла смерті маленького пацієнта. Слідство за фактом неналежного виконання професійних обов’язків медичним працівником завершено, а обвинувальний акт направлено до суду для розгляду сутнісно.

 
Теги: Київщина,медицина,лікар,Врач,Украина,Україна,лікарі,врачи,медики,Київ,дети,дитина,суд,ПДВ "Охматдит",ПДВ Охматдит,Охматдит
Автор: plastic
Мої відео