Збірна України перемогла Бразилію та вперше в історії вийшла у півфінал ЧС з сокки

Збірна України перемогла Бразилію та вперше в історії вийшла у півфінал ЧС з сокки
229516 ПЕРЕГЛЯДІВ

Україна зустрічалася із Бразилією в рамках 1/4 фіналу ЧС з сокки.

ЧС-2023 з сокки. 1/4 фіналу

Бразилія – Україна – 1:1 (буліти: 0:2)

Голи: Андрій Мельник, 20 – Уолас Віана Сальвіно 12

Буліти: Олександр Колесніков (1:0), Фабіо Енріке (не забив), Андрій Цопа (2:0), Веслі (не забив)

"Синьо-жовті" з 9 очками виграли групу E і вийшли у плей-офф. Підопічні Віталія Мельника у 1/16 фіналу обіграли команду Албанії (3:1), потім виграли у Марокко (3:1) та вийшли до чвертьфіналу.

За путівку у півфінал нашій команді довелося боротися із чинними чемпіонати світу – бразильцями. Вони теж не втрачали очок, вигравши всі три матчі групи. У плей-офф Бразилія перемогла Італію (3:0) та Польщу (3:1).

З перших хвилин переважала Бразилія, яка і повела в рахунку. Україні вдалося відігратися наприкінці першого тайму. Після розіграшу зі штрафного Андрій Мельник пробив у дальній кут воріт бразильців. У другому таймі господарі активніше атакували, але забити не змогли.

Долю матчу мали визначити буліти, за підсумками яких переможцем стала Україна: "синьо-жовті" реалізували перші два пенальті, тоді як бразильці жодного.

Нагадаємо, сокка – це різновид міні-футболу, що відрізняється кількістю гравців (6х6) та розмірами поля.

Джерело

Теги: ЧС,сокка,Україна ,Бразилія,Спорт, новости спорта, новини спорту, Спортивные новости, Спортивні новини,Новости, новости футбола,Новини, новини футболу,Футбол,ЧС-2023,Бразилія – Україна ,Бразилія , Андрій Мельник, Уолас Віана Сальвіно,Олександр Колесніков, Фабіо Енріке, Андрій Цопа, Веслі,Віталій Мельник,Мельник,Марокко ,Збірна України з сокки,Збірна України
Автор: admin.sportcomua
Мої відео